Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 37. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız ve Zeynep’in başındaki büyük dert!

Yasak Elma 37. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız ve Zeynep’in başındaki büyük dert!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 36. bölümü 11 Mart Pazartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşamki bölümünde Yıldız’ın darbesi dikkat çekiciydi.. Yıldız’ın sinsi planları ve Ender’in oyunları diziyi renklendirmeye devam etti.

Yasak Elma dizisinin 37. yeni bölümü ise 18 Mart Pazartesi günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. 37. bölümden ilk fragmanda Kemal, Yıldız’a kendisine oyun oynadığı için çok kızıyor. Yıldız, Kemal’e “Sen başına gelen her şeyi hak ettin, bana gelip hesap soramazsın” diyor. Ender ile Halit arasında büyük sorunlar yaşanıyor. Halit’in Yıldız’a sert çıkmaya başlaması da dikkatleri çekmekte. Yıldız ve Zeynep’in babası ise ortaya çıkacak ve her şey karman çorman olacak.

Yasak Elma 36. bölümünde neler yaşandı?

Asuman, Mustafa’yı kızlarından uzak tutmak için elinden geleni yapacaktır. Dündar’ın ailesi Zeynep’le tanışmaya gelir. Alihan, Zeynep’le bir arada olamayacaklarına emin olup, önemli bir karar verir. Yıldız, Kemal’den oldukça rahatsız olmaya başlar ve bir şey yapmazsa evliliğinin tehlikeye gireceğini anlar.

Oyuncuları:

Eda Ece
Onur Tuna
Şevval Sam
Sevda Erginci
Kıvanç Kasabalı
Talat Bulut