Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma 39. bölümünde Zeynep ile Alihan öpüşüyor ama Dündar her şeyi değiştirecek!

Yasak Elma 39. bölümünde Zeynep ile Alihan öpüşüyor ama Dündar her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 38. bölümü 25 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 39. yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

39. bölümden yayınlanan fragmana bakılır ise Alihan ile Zeynep aradaki buzları eritiyor. Dündar ise evlilik hayalinin suya düşmesine yanıyor. Zeynep, “Başkasını sevebilirim sandım” diyerek Dündar’a durumu açıklarken, yeni bir sorun Zeynep’in başını ağırtacak. Dündar, Zeynep’in kendisini bu şekilde ezip geçmesine çok içerliyor ve ailesinin düştüğü durumu ortaya koyuyor. Dündar, Zeynep’i kaçırmaya niyetleniyor. Dizinin 39. yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 38. bölümde neler yaşanmıştı?

Kaya’nın İstanbul’a dönmesi, Ender’in dengesini alt üst eder. Kimsenin bilmediği ve yıllarca sakladığı sırrının açığa çıkma olasılığı onu güçsüz yapar. En kısa zamanda Kaya’yı geldiği yere göndermek üzere harekete geçerken, Kaya’nın kendi kadar dişli olduğunu unutmuştur. Zeynep ve Dündar’ın evlilik hazırlıkları son hız devam eder. Zeynep’in kafasındaki soru işaretleri giderek artarken, beklenmedik bir karar vermek üzere olduğunun farkında değildir.