Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 47. bölüm sezon finalinde Ender’in başına gelen büyük felaket!

Yasak Elma 47. bölüm sezon finalinde Ender’in başına gelen büyük felaket!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece’nin başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin bir önceki bölümünde iki başrol oyuncusu Sevda Erginci ile Onur Tuna izleyicilere veda etmişti. Zeynep ve Alihan’ın artık kadroda yer almadığı dizide, Yıldız ise yalnız başına kalmıştı. Yasak Elma dizisinin 47. bölüm sezon finali 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Sezon finalinden ilk görüntüler yayınlandı. Ender, Şahika’nın birisini öldürdüğünü belirtiyor. Şahika da “Bence ölümü çok kolay oldu” diyerek Ender’i de tehdit eden sözler söylüyor. Şahika, Ender’in karşısına çıkması durumunda ona kötü şeyler yapacağını yüzüne söylüyor. Ender ise “Ne yapacaksın beni de mi öldüreceksin? “diyerek Şahika’yı yokluyor. Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika ise “Gözümü bile kırpmadan” diyerek mesajı veriyor…

Ender ile Yıldız da yine birbirine giriyor… Ender ise yıllar önce başkasına terk ettiği oğlu tarafından suçlanıyor. Sezon finalinin en inanılmaz sahnesi ise şamdan ile kafasına darbe alan Ender’in suya düşmesi. Ender’e kim vurdu ve ne olacak? İşte bu soru sezon finalinde yanıt bekliyor olacak.

İzleyiciler dizideki bu şamdan sahnesi nedeniyle Yasak Elma dizisinin Ufak Tefek Cinayetler’e benzediği yorumlarını yapmakta.