Ana sayfa Dizi Haberleri “Yasak Elma bu her şey olur!” diyenleri bile şaşırtacak gelişme!

“Yasak Elma bu her şey olur!” diyenleri bile şaşırtacak gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde ‘olmaz’ diye bir şey yok! O kadar ilginç birliktelikler, olaylar, gelişmeler yaşanıyor ki izleyiciyi her seferinde şaşırtıyor! Yine de dizinin takipçileri, yaşanan her gelişme karşısında ‘Yasak Elma bu, her şey olur!” düşüncesini devam ettiriyorlar. Fakat bazı gelişmeler, ‘yok artık’ dedirtmeye de devam ediyor!

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay’ın yer aldıkları Yasak Elma, 5. sezonda da izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Pek çok dizinin bir sezon bile zor dayandığı bir dönemde, 6. sezonu da garantilemiş görünen Yasak Elma’nın absürt hikayeleri bitmek bilmiyor!

Ekranın en entrikacı ve absürt komedi dizisi olan Yasak Elma’da olaylar, sürprizler bitmek bilmediği gibi şaşırtıcı gelişmeler de ardı ardına geliyor! Dizinin yeni bölümüyle ilgili gelen tüyolar ise ‘yok artık, o kadar da değil!” dedirtecek cinsten!

Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisinin ilerleyen bölümlerinde izleyenleri bir sürpriz daha bekliyor! Malum, Kumru ve Çağatay’ın evlenme telaşının ardından Yıldız’ın hamlesi gelmiş ve Doğan ile evlilik konusu izleyenleri şaşırtan bir gelişme olmuştu.

"Yasak Elma bu her şey olur!" diyenleri bile şaşırtacak gelişme! 8

Bu kez bir başka sürpriz nikah daha yolda! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine bakılırsa, Yasak Elma, izleyiciye yine bir ters köşe yapmaya hazırlanıyor! Zira hiç bir hamlenin altında kalmayan entrika kraliçesi Ender’den beklenmeyen bir hamle geliyor!

Doğan ve Yıldız’ın anlaşmalı evliliklerinin ardından Ender’in de Çağatay ile benzer bir hamle yapacağı konuşuluyor! Olmazı olduran dizi Yasak Elma da yine çok konuşulacak bir adım atılıyor!  Ender, Çağatay’a evlenme teklif edecek!

"Yasak Elma bu her şey olur!" diyenleri bile şaşırtacak gelişme! 9

Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay ve Ender’in evlilik iddiasının ardından en çok merak edilen de Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı Kumru’nun ne yapacağı! Her bölümüyle izleyenleri büyük ters köşelerle bırakan Yasak Elma, anlaşılan beklenmeyeni yapmak konusunda yine büyük bir adım atacak!

Bu arada diziye Meriç karakteriyle Ece İrtem’in katılacağı da bir başka kulis bilgisi. Meriç, Kumru’nun yakın bir arkadaşı olarak hikayeye dahil oluyor…