Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi 4 sezon daha devam etsin diye, bombalar bir bir patlıyor!

Yasak Elma dizisi 4 sezon daha devam etsin diye, bombalar bir bir patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisi adeta kabuk değiştiriyor. Bunun işaretleri de birkaç haftadır verilmekte. Sebebi ise net, 4. sezon aslında hikaye iyi bir şekilde başlamadı. Zorlanarak ilerleyen bir dizi havası var. Medyapım ise dizinin bu şekilde devam edemeyeceğinin farkında, bu kadar büyük tecrübeye sahip bir firma. Peki ne yapmak gerekiyor? Dizide kabuk değiştirme ihtiyacı var.

İşte bu noktada da adımlar bir bir atılıyor. Yasak Elma dizisi önümüzdeki 3-4 hafta içinde bambaşka bir yapıma dönüşmeye başlayacak. Bunun izlerini de 85. bölümden itibaren başlayacak olan ayrılıklar ve diziye yeni katılacak karakterlerle birlikte daha çok hissedeceksiniz.

Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Buçe Buse Kahraman ve Doğaç Yıldız’ın ayrılacağına yönelik kulis bilgileri zaten günlerdir yazılıyor. Ayrıca Savaşçı’dan ayrılan Berk Oktay ile Beni Affet ile ünlenen Mert Altınışık’ın da kadroya katıldığı bilgileri geldi.

Değişim bununla da sınırlı değil.. Yeni ve farklı karakterlerin de Yasak Elma’ya katılması hikayenin değişmesini ve izleyicilerin daha da merakla ekran başına oturmaları sonucunu doğuracaktır.

Yasak Elma dizisi 4 sezon daha devam etsin diye, bombalar bir bir patlıyor! 8

Berk Oktay ve Mert Altınışık’ın yanı sıra Erdal Özyağcılar’ın da dizinin kadrosuna katıldığı netleşti. En son Şampiyon dizisinde Yaman hoca olarak izlediğimiz oyuncu, dizideki imajı için kuaföre gitti. Kameralar ise ünlü oyuncuyu çıkışta bekliyordu.

Yasak Elma’da yer alacağını doğrulayan oyuncu, imaj konusunda ise yapım ekibinden destek aldı.

Yasak Elma setine gittiğini ve yönetmen ile konuştuğunu anlatan Erdal Özyağcılar, “Kostüm provamı yaptırdım. Ön çalışmamız var, pazartesi günü ben motor diyorum. Yasak Elma’nın yeni bölümlerinde beni göreceksiniz” diye konuştu.

Erdal Özyağcılar, kadrodaki değişiklikler hakkında sorulan sorular üzerine ise dizi hakkında çok önemli detaylar verdi. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’ün tüm ayrılan oyuncularla konuştuğunu ve bir sorun olmadığını anlatan usta aktör, 85. bölümden sonra da dizinin hikayesinde büyük değişimler olduğunun mesajını verdi.

Yasak Elma dizisi 4 sezon daha devam etsin diye, bombalar bir bir patlıyor! 9

İşte Erdal Özyağcılar’ın o sözleri: “Ben Talat Bey’in gayet iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum: Başarıyla Halit rolünü de oynamıştır. Senaryo gereği de böyle bir sona karar vermişler. Öbür arkadaşlar için de öyledir. Fatih (Aksoy) oyuncusuna çok saygı duyan, çok seven bir yapımcımızdır. Hepsi ile konuşmuştur, aralarında ayrılmadan dolayı bir neden yoktur. Bu sadece senaryonun 85 bölümden sonra yenilenmesi, yeni karakterleri girmesi… Drama hep böyledir. Seyircideki o heyecanı ayakta tutmak için. Onlarla konuşulmuş, sonra da biz. Bu bir bayrak yarışı gibi. Bize geldi. Berk var, ben varım, başka oyuncu arkadaşlar da var.”

Erdal Özyağcılar’ın başka oyuncuların da hikayede yer alacağını söylemesi önemli bir detay oldu. Anlaşılan hikayeye yeni isimler de eklenecek…

Özyağcılar ayrıca dizinin uzun süreler daha yayında kalabilmesi için bu düzenlemelerin yapıldığını hatırlattı ve şu ifadeleriyle dizi hayranlarını bir hayli sevindirdi:

“Bakalım onların bize teslim ettiği bayrağı onlar gibi taşıyabilecek miyiz, bir 80 bölüm daha devam ettirebilecek miyiz, inşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz.”

Yasak Elma dizisi 4 sezondur devam ediyor, bir 4 sezon daha devam edebilmesi için bu tür düzenlemeler yapıldığına yönelik izlenimi de Erdal Özyağcılar açıklamalarıyla vermiş oldu.