Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi, böyle giderse 20 sene sürer! Yeni sürprizler yolda!

Yasak Elma dizisi, böyle giderse 20 sene sürer! Yeni sürprizler yolda!

tarafından zk zk

Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi, beklenenden çok daha fazla ses getiriyor.

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan dizi, yine sürpriz gelişmelerle izleyenleri şaşırtmayı başardı.

Başlangıçta yaşanan olaylar ve entrikalarda bir mantık aramaya çalışan izleyici, daha sonra dizinin gidişatıyla ilgili bu tür eleştirileri bıraktı.

Çoğu zaman gülmek için izlediğini söyleyen izleyenler de oldu sosyal medyadan. Dizi, her bölümde yine şaşırtmaya devam etmesiyle takdir de topladı.

Sezon finalinde Zeynep ve Alihan karakterlerinin ayrılması da büyük sürpriz oldu. Diziye yeni katılan isimlerle birlikte başka hikayeler de yerini almaya başladı.

Muhtemelen yeni sezonda çok daha fazla yeni karakteri göreceğiz. Olaylar hız kesmeyecek ve entrika üstüne entrika çeviren karakterler diziye başka bir hava katacak.

Sosyal medyada çoğu kez ‘Yerli Dallas’ olarak anıldı dizi ama en doğru tespit ‘Yerli Yalan Rüzgarı’ oldu.

Yıllarca ekranlarda yayınlanan Amerikan dizisi Yalan Rüzgarı, Türkiye’yi de bir dönem etkisi altına almış ve hala hatırlanan bir dizi olma ünvanını koruyor.

Yasak Elma dizisi, böyle giderse 20 sene sürer! Yeni sürprizler yolda! 7

Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, köşesinde bu konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Entrikası hiç bitmeyen dizinin, belki de Yalan Rüzgarı gibi yıllarca sürecek olduğunu da söyleyen Sina Koloğlu, yeni sezonda Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika karakterinin de dizinin gidişatında etkili olacağını ve büyük ihtimalle sürpriz yeni karakterlerin de ortaya çıkacağını yazdı.Sina Koloğlu’nun yazısı şöyleydi:

YERLİ ‘YALAN RÜZGARI’

“Yerli ‘Yalan Rüzgarı’mız final yaptı.” Bu, benim değil, Ekşi Sözlük’te okuduğum yorumlardan biri… Hani denir ya ‘Cuk’ oturmuş ‘Yasak Elma’ için… “Yalan Rüzgarı kalitesini yakalayan ilk Türk dizisi. 35 yıl gecikmeyle de olsa başardık. Halit’in bir Victor Newman’dan, Ender’in bir Jill Abbott’tan, Yıldız’ın bir Nina Webster’dan, Alihan’ın Danny Romalotti’den ve Zeynep’in Cricket Blair’den eksiği yok, fazlası var. Bu dizide de 20 sene devam edebilecek güçlü karakterler, dinamizm ve entrika potansiyeli hayli mevcut.

”Senaristlerine ‘tebrikler’ geliyor.Melis Civelek ile Zeynep Soyata… Melis’le tanışıklığımız çok eskilere gider. Yani nasıl ve ne aşamalarla bu noktaya geldiğini çok iyi biliyorum. Önce işin mutfağında yetişti, ardından üreten tarafa geçti. ‘Telenovela’ tarzının en başarılı senaristlerin biri oldu.

‘Asla Vazgeçmem’ (Sırma Yanık’la), ‘Güllerin Savaşı’ (Yine Yanık’la) gibi ‘harbi telenovela tarihimizin’ önemli dizilerinde imzası var. Ve ‘Yasak Elma’… Kendi kendinin ‘eleştiri’ halini çok iyi yansıtan, diğerlerinden daha ‘olgun’ bir yapım diyebilirim. Nesrin Cavadzade, önümüzdeki sezonun yeni belirleyeni olacak. Sanıyorum ‘sürpriz’ karakterlerle de tanışacağız.