Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisi dışında Eda Ece’nin yeni bir projesi ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisi dışında Eda Ece’nin yeni bir projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, altıncı sezonu devam eden Yasak Elma dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koydu. Yıldız karakteri ile adeta kariyerinin zirvesine çıkan oyuncu, doğaçlama sahnelerdeki yeteneklerini de sergileme fırsatını elde etti.

Eda Ece’nin son 5 yıllık dönemde yaşadığı bu büyük kariyer yükselişinde Yıldız karakterini izleyicilerin çok sevmesinin de büyük etkisi var. Oyuncu, karakter ile özdeşleştiği için Yasak Elma dizisinin uzun süre ekranda kalmasının baş nedenlerinden birisi oldu.

İbrahim Selim ile Eda Ece ikilisi önceki gün birlikte görüntülendi. Yeni bir program hazırlığı yaptıkları ortaya çıkan ikili, bunu ilk kez duyurdu. Kameralar çekmeseydi belki de bu program daha geç bir zaman diliminde ortaya çıkacaktı.

Yasak Elma dizisi dışında Eda Ece'nin yeni bir projesi ortaya çıktı! 7

Eda Ece, “Program ilan edildi mi bu arada? Şu an ilan ediliyor, bilinmiyordu. Beraber bir program yapıyoruz. Sürpriz, şu an çekimin ortasında yakaladınız” diye konuştu.

İbrahim Selim güzel bir iş yaptıklarını ama detay veremeyeceklerini belirtti. Eda Ece de partnerini desteklerken, çekimin ortasında olduklarını ve daha sonra program ile ilgili detayları açıklayabileceklerini ifade etti.