Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi final mi yapacak, 4. sezona mı gidecek?

Yasak Elma dizisi final mi yapacak, 4. sezona mı gidecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – FoxTV’nin başarılı dizilerinden olan Yasak Elma, 3.sezonuyla ekranda varlığını sürdürüyor. Ancak dizinin gelecek sezon yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda kafalarda soru işaretleri vardı.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç’ın başrollerinde yer aldığı yapımda önümüzdeki 2 hafta içinde önce Leyla’ya hayat veren Tuvana Türkay, ardından da Nadir’i canlandıran Hakan Karalar yapıma veda edecek. Bu da gösteriyor ki dizinin hikayesi bambaşka noktalara doğru gidecek ve hikayeyi zenginleştirmek için de yeni oyuncular, karakterler yapımda rol alacak.

Bunun hazırlıklarının yapıldığına yönelik bazı işaretler de var. Fox TV ile Medyapım’ın 4. sezon için anlaşmaya vardığına yönelik bilgiler geliyor. 3. sezonda reytinglerini artırmayı başaran Yasak Elma bir sezon daha devam etmek için onay aldı.

Dizi 2020-2021 sezonunda da izleyicilerle buluşacak. Şayet hikaye ve oyunculuklar bu şekilde entrikalarla ve eğlenceli öğelerle devam eder ise 4. sezonda da ekranda kendine yer bulacaktır. Yasak Elma’nın ne zaman final yapacağı bilinmiyor, ama bu sezon sonunda final yapmayacağı artık ortaya çıktı.