Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi yeni sezona önemli bir değişiklik ile başlıyor!

Yasak Elma dizisi yeni sezona önemli bir değişiklik ile başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin başından itibaren yer alan yönetmen Neslihan Yeşilyurt, geçen sezon Sadakatsiz dizisinin başına geçmişti. Dizinin dördüncü sezonunu ise Murat Öztürk yönetti. Ancak Aşk Mantık İntikam dizisinin çok iyi bir performans sergilemesi sonrasında Murat Öztürk de Yasak Elma dizisinde yer alamayacak.

Medyapım tarafından Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu bir başka yönetmene devredildi. Dizinin teknik ekibinde yaşanan bu önemli değişiklik sonrasında, Ece Erdek Koçoğlu yönetmen koltuğuna oturdu.

Koçoğlu bilindiği üzere geçen sezon Baraj dizisinin yönetmeniydi. Medyapım sadece Baraj dizisinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz’ı değil, yönetmeni de Yasak Elma’ya transfer etmiş oldu.

Tahminler 13 Eylül Pazartesi akşamı 111. bölümü ile dizinin ekrana döneceğini gösteriyor. Ancak yayın tarihi konusunda Fox TV’den resmi açıklama henüz gelmedi.

Kumru, Canan ve Doğan karakterleri dizinin yeni dönemine büyük katkı yapacak. Ayrılan isimlerin yerine gelen Biran Damla Yılmaz, Yasmin Erbil ve Murat Aygen, Fox TV dizisinde bir değişim rüzgarı estirecek.

Kumru ile Çağatay yakınlaşmasını izleyeceksiniz. Ayrıca Kumru’nun sırdaşı Canan karakteri de hikayede kendisini gösterecek. Şirketin başına geçecek olan Doğan ise Şahika ile mücadele halinde olacak.