Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde alınan sıkı önlemleri Biran Damla Yılmaz anlattı!

Yasak Elma dizisinde alınan sıkı önlemleri Biran Damla Yılmaz anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin yeni bölümlerini hayranlar merakla bekliyor ama setlerde yaşanan koronavirüs gerçeği var. Fox TV’nin dizilerinin yein bölümlerini Ocak ayının ilk iki haftasında yayınlamama kararı da koronavirüs nedeniyle alındı.

Yasak Elma dizisi hayranları 127. yeni bölümü büyük bir merakla bekliyor. Yeni bölümün 17 Ocak’ta ekranda olması planlanırken, dizi hayranları ise verilen bu aradan pek de memnun değil.

Yasak Elma dizi setinde de birçok sette olduğu gibi koronavirüs sorunları yaşandı. Virüse yakalananlardan birisi de Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz oldu.

Ünlü oyuncu, sette sıkı tedbirler alındığını ve her izin dönüşünün ardından testlerin yapıldığını söyledi. Biran Damla Yılmaz, vakaların çok arttığını ve herkese şifa dilediğini söyledi.

Oyuncu, “Sette de tedbirimiz oluyor. Sürekli testler yapılıyor. Her repodan sonra testlerimiz oldu. En ufak birisinde belirti olduğunda hemen hastaneye gönderiliyor” diye konuştu.

Yasak Elma dizi setinde koronavirüs önlemleri bir hayli ciddiye alınıyor ve bölümlerin aksamaması için yapım ekibi elinden geleni yapıyor.

Biran Damla Yılmaz, oyuncuların birbirleri ile temas halinde olduğu için bu konuda yapacik bir şeyin de olmadığını belirtti. Koronavirüsü yeni atlattığını belirten oyuncu, “Ben de atlatmama rağmen taşıyıcı olabiliyorum. Etrafıma çok dikkat etmem gerekir” diye konuştu.

İlk iki günün kendisi için kötü gittiğini ama sonrasında toparladığını belirten oyuncu, vitaminler aldığını ve dinlenmenin de kendisine iyi geldiğini anlattı.

Baş ağrısının da olduğunu anlatan oyuncu, “Ama dinlendim sonrasında bomba gibi geri döndüm” diye konuştu.