Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde bir ilk yaşanacak, herkes şaşıracak!

Yasak Elma dizisinde bir ilk yaşanacak, herkes şaşıracak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, 5 Nisan Pazartesi yani bu akşam izleyicilerle buluşacak. 105. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Önceki hafta hikayede yaşanan büyük değişimler izleyicilerin aklını başından almıştı. Zaman atlaması yaşanan dizideki karakterlerin son hallerine alışmaya çalışan dizi hayranları, entrikanın da hiç bitmeyen temposundan memnun.

Şahkia, Ender ve Yıldız üçgeninde neler yaşanacağı merak ediliyor. Dizide bir ilk de yaşanacak. Hasan Ali, büyük bir oyun oynayacak ve Şahika’da ilk kez yenilmiş olmanın hıncını sergileyecek… Hasan Ali, Şahika’dan boşanacak… Şahika için ise hiçbir şey bitmiş değil. Ayrıca Çağatay’ın babasına karşı tepkisi de herkesi şaşırtacak.

İşte dizinin 105. bölümünde yaşanacakların detayı: Şahika, Hasan Ali’nin ona oynadığı oyun karşısında ilk kez yenilmiş olmanın hırçınlığını yaşarken, Ender, Hasan Ali’yle yakınlaşmanın yollarını arar.

Şahika ise Hasan Ali’ye kendini affettirmek yerine farklı bir yol çizerek onun dikkatini çekmeye çalışır. Ne var ki Hasan Ali’nin karnı Şahika’nın oyunlarına toktur.

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan’ın kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisi yüksek temposu ve entrika dolu hikayesi ile izleyicileri ekran başında buluşturmaya devam ediyor. Dizinin ilk 4 sezonu başarıyla geçti ve 5. sezonda da devam etme ihtimali çok yüksek görülüyor.