Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde bir sürpriz daha! Hepsi grubunun ünlü ismi dizide!

Yasak Elma dizisinde bir sürpriz daha! Hepsi grubunun ünlü ismi dizide!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin 86. yeni bölümü birçok sürprize şahit olacağınız çok önem bir bölüm olacak… Geçen hafta ayrılan 5 karakterin ardından, bu hafta yeni bölümde yeni isimlerle tanışacaksınız. Çağatay karakterinde Berk Oktay diziye dahil oldu ve bakalım Yıldız’ın aradığı aşkı olabilecek mi?

Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’ın da ilk kez izleyicilerle buluşacağı yeni bölümde bir başka sürpriz daha var… Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül de dizinin 86.bölümüne konuk oyuncu olarak katıldı.

Pazartesi günleri FOX’ta izleyicisiyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elma” dizisi başarılı isimleri kadrosuna katmaya devam ederken, konuk oyuncuları ile de seyircisine sürpriz yapmayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde yeni albüm çıkaran Gülçin, “Yasak Elma” dizisinin unutulmaz yemek sahnelerinden biri ile ekranlarda olacak.

Yasak Elma dizisinde bir sürpriz daha! Hepsi grubunun ünlü ismi dizide! 8

Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade, Şafak Pekdemir ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun başrollerini paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Gür’ün kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ dizisinin bu haftaki bölümü bir hayli renkli geçecek…

Gülçin Ergül kimdir?

Gülçin Ergül, 30 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Orta ve lise öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde tamamladı. AKM çocuk balesinde yedi sene görev yaptı. Yüksek lisans öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünde tamamladı.

Kız grubu kurma hayalini 2004 yılında, AKM ve üniversitede tanışmış olduğu arkadaşları Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer ile gerçekleştirdi. Hepsi grubu ile üç albüm ve 2 single çalışması yaptı. Bu albümleriyle hayranlarından tam not aldılar. Hepsi grubundan 2009 yılında ayrılarak solo albüm çıkarma yolunda çalışan Gülçin, 2011 yılında ilk solo maxi single’ını “Bravo” adıyla hayranlarıyla buluşturdu.

Yasak Elma dizisinde bir sürpriz daha! Hepsi grubunun ünlü ismi dizide! 9

Uzun seneler tüm dünyadan çok sayıda önemli koreograf ve eğitmen ile birçok dans tarzında çalıştı. Kreatif dansçı olarak dans ettiği çağdaş işlerin yanı sıra, koreograflık üzerine çalıştığı dans kompozisyon projelerinden bazılarını sahneledi.