Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde büyük hayal kırıklığı yaşanıyor!

Yasak Elma dizisinde büyük hayal kırıklığı yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde 85. bölümden sonra yaşanan büyük değişim hala izleyicilerin alışamadığı bir ortam var. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’ın diziye katılmasının ardından gelişmeler çok hızlı akıyor.

Dizinin 87 bölümü geride kaldı. Bu akşam (7 Aralık) 88. yeni bölümü Fox TV’de izleyeceksiniz. Önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Yıldız’ın yine hayal kırıklığı yaşadığına şahit olacaksınız. Şahika’nın Mert’e yaptığını yapmak herkesin harcı değil, büyük cesaret ister. Mecburen bir araya gelen 3 kadının farklı sorunlarla boğuştuğu bir bölüm geliyor.

Peki Yasak Elma dizisi 88.bölümde neler olacak? İşte bazı detaylar:

Ender, Yıldız ve Şahika’nın yolları istememelerine rağmen yeniden kesişmiştir. Halit’in ölümü sonrası aldıkları tehdit sonrası ne yapacaklarına karar vermeleri gerekiyor.

Yıldız, Çağatay’dan beklediği ilgiyi bulamamanın hayal kırıklığı içindedir. Bir aile kurmak isteyen Yıldız ile Çağatay yakınlaşmasından ilk izleri bu bölümde bulabileceksinzi.

Şahika, Mert’i kendi yanına çekemeyeceğini anlayarak onu şirketten uzaklaştırmanın yolunu bulur. O yol hiç de hoş bir yol değil. Mert’in odasında onu taciz eden Şahika, sanki kendisi tacize uğramış gibi davranacaktır.