Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde dengeleri fena sarsacak gelişme!

Yasak Elma dizisinde dengeleri fena sarsacak gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV Pazartesi akşamı 98. bölümü yayınlanan Yasak Elma’da herkesi şaşkına çeviren gelişmeler yaşanmıştı. Diziyi izleyenleri artık tahmin ettiklerinin bile ötesinde entrikalar yaşanıyor! Ender ve Şahika gibi entrika kraliçesi iki kişi güçlerini birleştirince ortaya daha da büyük entrikalar çıkıyor! Dizideki absürtlükler yeni bölümde de yine şaşırtıcı gelişmeleri beraberinde getirdi.

Yayınlanan son bölümde Ender ve Şahika’nın Hasan Ali’ye oynadığı oyun sonrasında durum başka bir yöne çevrildi artık! Dizide Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika’nın tüm ipleri elinde tutacağı bir dönem başlıyor! Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu’ya tuzak kuran Ender ve Şahika’nın planları sonrası durum değişti!

Yasak Elma’da dengeleri değiştiren nikah sonrasında Şahika, en tepedeki isim olacak! Ancak bu durumda müttefiki olan Ender ile işbirliğine devam edip etmeyeceği de merak konusu! Zira Şahika bu, her an karar değiştirip karşı Cepheye geçebilir!

Son bölümde Şahika’yı öldürdüğü ve kanıtları polise vermemek için kendisiyle evlenmesini şart koştuğu Hasan Ali, nikah masasında Ender ile evlendiğini sanırken, duvağın altından Şahika çıktı! Adını Ender Ekinci olarak değiştiren Şahika, Hasan Ali Bey’e fena bir oyun oynamıştı Ender ile birlikte.

Şimdi bu evlilik neticesinde Şahika, şirketin hisselerini de ele geçirince Başkan konumuna yükselecek! Şahika, şirketin başına nasıl geçecek, neler olacak izleyip göreceğiz ama dizide yeni bir dönem başlıyor!

Bu arada Şahika’nın yeni oyunlar peşinde olduğu ve imaj değiştirdiği de Nesrin Cavadzade’nin bir paylaşımıyla ortaya çıkmıştı! Önümüzdeki bölümlerde Şahika’yı sarışın olarak göreceğiz…

Şahika yine neler karıştırıyor? Yasak Elma'dan yeni bir tüyo Nesrin Cavadzade'den geldi! 23