Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde Doğan yanlışların cezasını bakın kimlere kesecek?

Yasak Elma dizisinde Doğan yanlışların cezasını bakın kimlere kesecek?

tarafından ker_def

Fox TV’nin büyük ilgi gören Yasak Elma dizisinde 3 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’da 149. yeni bölüm yayınlanacak. Bu bölümde neler olacağı merakla beklenirken, hikayenin heyecanlı gidişatından izleyiciler çok memnun .

Altıncı sezonda da yine ortalamanın üzerinde reytingler alarak geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlamayı başaran Yasak Elma dizisinin 149. bölümünde Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakteri öne çıkacak. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Dönmez, Murat Aygen gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı Yasak Elma, heyecanlı bir altıncı sezon ile Eylül ayında yeniden izleyicileri ile buluştu.

Hikayede yine entrikalar, kavgalar ve arkadan iş çevirmeler bitmeyecek. Karakterler arasında kimi zaman barış, kimi zaman savaş halleri de altıncı sezonda sürekli değişerek sürdürülecek. Peki 149. yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Doğan’ın sağ kolu Murat’ın ölümü üstündeki şaibe Hilal’in de katkısıyla Ender, Yıldız ve Handan’ın paniğe kapılmasına yol açar.

Hilal, Yıldız’la uğraşmaya devam ederken, Doğan’ın hala ona karşı duyguları olduğunu anlaması uzun sürmez.

Doğan, yokluğunda şirkette yapılan yanlış yönetimin cezasını Yıldız, Ender ve Handan’a keser.