Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Ender’e artık bambaşka bir gözle bakacaksınız!

Yasak Elma dizisinde Ender’e artık bambaşka bir gözle bakacaksınız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yarın akşam 30. bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisi, geçtiğimiz hafta izleyenlere adeta bir ters köşe yaşattı!

Sezon arasından sonra ekrana hızlı bir dönüş yapan dizide, Şevval Sam’ın oynadığı Ender, her ne kadar sevilmeyen ‘kötü kadın’ da olsa, artık izlerken başka bir gözle bakacaksınız!

Son bölümde Ender’in geçmişte yaşadığı korkunç travmalarla dolu hayatı hakkındaki itirafı, herkesi şaşkına uğrattı.

Dizinin sevilmeyen ‘kötü kadını’ olan Ender’in yaşadıklarının ortaya çıkmasıyla izleyicinin bakışı değişti.

Halit’i bitirmek için Alihan ile evlenen Ender, oğlu Erim’in velayetini almak için Alihan’ın kendisine destek vereceğini öğrenince çok sevindi.

Ancak Alihan’ın tek şartı, Ender ile ilgili gerçekleri bilmek oldu.

Ender, bu isteğe çok sinirlendi ve öyle bir yanıt verdi ki ekran başındaki izleyiciler de bunları tahmin etmemişti!

Yasak Elma dizisinde Ender'e artık bambaşka bir gözle bakacaksınız! 7

Alihan’ın şaşkın bakışları arasında Ender, babasının tacizine uğradığını, sapık babasının kardeşine de aynısını yapmasın diye mücadele ettiğini, annesinin bile bile sustuğunu, evden kaçıp kardeşini okutmak için çabaladığını ve bu süreçte de başına pek çok olay geldiğini anlattı.

“Sana göre ben doğuştan ahlaksızım değil mi? Bazı şeyleri hayat benim başıma vura vura öğretti” diyen Ender, Alihan’ın onu eleştirip sürekli laf çarpmasına kızıp her şeyi bir bir anlattı.

Hayatta ayakta durabilmek için çok çabaladığını öfkeli bir şekilde Alihan’a haykıran Ender, “Ben bunları bilmiyordum” diyerek özür dilemeye çalışan Alihan’a “Bu da sana ders olsun. Kötü sandığın insanların acı hikayeleri olabileceğini de sakın unutma” diyerek evi terketti ve kardeşi Caner’in evine gitti.

İşte Ender’in herkesi şok eden o açıklamasının olduğu sahne: