Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde entrika çevirelim diye izleyicinin aklını yaktılar!

Yasak Elma dizisinde entrika çevirelim diye izleyicinin aklını yaktılar!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci başrollerde yer alıyor.

Televizyon Gazetesi Detay

Dizideki aşk üçgeninden tutun da entrikanın dibine kadar türlü türlü numaralar var.

İzleyici ise gördükleri karşısında artık küçük dilini yutacak neredeyse…

Bir de akıllara zarar aşk hikayeleri birbiri ardına patlıyor…

Sabah Günaydın yazarlarından Yüksel Aytuğ da köşe yazısında izleyicinin devrelerini yakan Yasak Elma dizisini konu etti.

Dizideki aşk ilişkilerinde son durum şöyle:

Yıldız’ın eski aşkı Kemal’i biliyorsunuz, yeni ortaya çıkmıştı. Kemal, güya şoför olarak ekrana yansıdı. Aslında şoför değil zengin bir iş adamı kendisi… Amacı ise eski aşkı Yıldız’ı yeniden elde etmek… Ancak Kemal, Halit’in kızı Zehra’ya göz koydu. Yıldız da bu durumu fark edince hemen kıskançlık triplerine girdi.

Halit’in üçüncü eşi Yıldız, ondan önceki eşi ise Ender. Halit, Yıldız ile evliyken Ender ile de yatağa girdi. Sonra Ender, öyle bir numara çevirdi ki Alihan ile evlendi. Tabii olan yine Zeynep’e oldu. Alihan ile evlilik hayalleri kuran Zeynep bir anda yıkıldı.

Yasak Elma dizisinde entrika çevirelim diye izleyicinin aklını yaktılar! 7

Ender’in Halit ile meselesi büyük… Alihan’ın da Halit ise meselesi var, hatta Alihan’ın Halit’in oğlu olabileceği bile iddia edilmişti. Yıldız, ne yapacağını bilemez durumda nereye çekilirse oraya sürükleniyor. Zeynep ise Alihan’dan darbe üstüne darbe yiyor ve dizinin masum kızı imajını sürdürüyor.

Dizinin 24 Aralık’ta ekrana gelen son bölümünde Yıldız, sevgilisi Kemal için Halit’i harcamayı kafasına koydu.

Yıldız, eşyalarını bir bavula koyup, Halit’e de “Sevdiğim ve sevildiğimi bildiğim kişinin yanına gidiyorum” diyerek bir mesaj attı.

Yıldız’ın yanına gittiği kişi Kemal…

Ancak Kemal son bölümde herkesi ters köşeye yatırdı. Kemal ile Zehra nikah masasına oturmuştu ve Yıldız bu duruma şahit oldu.

Şimdi Yıldız’ın derdi Halit’e attığı mesajı görüp görmediğini öğrenmek ve görmediyse hemen o mesajı silmek.