Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde entrikanın sonu ölümle mi bitecek?

Yasak Elma dizisinde entrikanın sonu ölümle mi bitecek?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin Yasak Elma dizisi, 19 Kasım Pazartesi 23. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin yeni tanıtımında, Yıldız’ın hastanede bebek kontrolüne gittiği anlar kafaları karıştırdı.

Yıldız’ın, mutlu bir şekilde gittiği hastanede, doktor röntgene bakarken bir anda yüz ifadesi değişiyor. Bu sahne üzerine izleyicilerin de doğal olarak kafası karıştı.

Yasak Elma dizisinde entrikanın sonu ölümle mi bitecek? 7

Yıldız hamile mi, değil mi? Hamileyse bir problem mi yaşıyor? Kimsenin bir şey anlamadığı bu sahneye ilginç yorumlar da geliyor. Ender’in doktorla anlaşarak Yıldız’ın hamileliğinde bir sorun olduğu söylenip bebeğin alınması mı sağlanacak? Dış gebelik gibi bir nedenle hamileliğe son mu verilecek? şeklinde sorular sosyal medyada dolaşıyor.

Ender’in daha da hırslanıp her şeylerini elinden alacaklarına dair sözleri, Halit ve Yıldız’la mı ilgili?

Caner neden “Eğer biri ölecekse, ben oyumu Halit’ten yana kullanıyorum” sözleriyle ne anlatmak istedi? Ender’in korkunç bir planı mı var?

Bu arada Yıldız’ın da Halit’e baskı yaparak Ender’le görüşmesini istemediği, işten de çıkarılmasını istediği tanıtımda görülüyor.

Sürprizlere açık bir bölüm geliyor…

İşte Yasak Elma 23. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alihan ve Zeynep sonunda mutluluklarını doyasıya yaşama şansı yakalamışlarken, Hira’nın dengesizlikleri ve Zerrin’in verdiği tepkilerle uğraşmak zorunda kalırlar. Ender, Yıldız’ın hamile olmasıyla yıkılır. Halit’le yakaladığı şansı tamamen kaybetmek üzeredir. Yıldız ise evliliğinin bitmemesi için çok riskli bir oyun oynuyordur.