Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ikinci kez şoke eden yeni kararlar alındı!

Yasak Elma dizisinde ikinci kez şoke eden yeni kararlar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin gidişatı ile ilgili herkesi şaşkına çevirecek yeni kararlar alındı. Dizinin hikayesinde yine önemli değişimler yaşanacak.

Hatırlanacağı üzere 2020-2021 sezonu başında dizinin reytingleri düşük seyretmeye başlayınca 5 oyuncu gönderilmiş, sonrasında ise 5-6 oyuncu diziye katılmıştı. Yapıma yeni karakterler eklenmiş, hikaye çok başka bir yöne doğru savrulmuştu.

Şimdi ise dizide bir kez daha geniş çaplı bir değişim dalgasına imza atılacak. Bu değişimin çok sert olması bekleniyor… Gelen bilgiler hikayenin zaman atlaması yaşayacağına işaret ediyor.

TV100’den Birsen Altuntaş konu ile ilgili duyumlarını aktardı. İlk olarak 5 yıllık bir zaman atlaması ile karşılaşacaksınız. Olaylar, o kadar değişmiş olacak ki, dizi sanki yeniden başlıyormuş gibi bir hava verilecek.

Hasan Ali’nin elinden her şeyi alacak olan sürpriz bir kişi ile Ender’in evlilik yapacağı da ortaya çıktı. Bu kişinin kim olduğu da merak ediliyor.

Yasak Elma dizisinde ikinci kez şoke eden yeni kararlar alındı! 7

Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakteri hikayede daha kapsamlı bir şekilde yerini alacak. Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay ile Cansu evliliği de herkesi şoke edecek.

102. bölümde ölümden dönen Yıldız, 5 yıl boyunca komada kaldıktan sonra uyanacak. Çağatay’ın Cansu ile evlendiğini görecek olan Yıldız’ın tüm hayatı yeni baştan şekillenecek.

Dizinin 4. sezonunun başında yaşanan ciddi değişimler, bir kez daha tekrarlanıyor. Reyting kaybına tahammülü olmayan yapımcı Fatih Aksoy, diziyi yeniden şaha kaldırmak için hikayede ciddi bir değişim sürecini başlatmış oldu.

Yasak Elma dizisinde 22 Mart Pazartesi akşamı öyle büyük bir değişim göreceksiniz ki, yeni paylaşılan fragmanda önemli detaylar bulabilirsiniz.