Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde kırık kalplerin intikamı çok ağır olacak!

Yasak Elma dizisinde kırık kalplerin intikamı çok ağır olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, kabuk değiştirmeye hazırlanıyor. 85. bölümden sonra dizi çok farklı bir noktaya gidecek. Diziden 5 ismin ayrılacağı zaten biliniyor. Talat Bulut ve Gökhan Alkan’a veda töreni bile yapıldı.

Hikayenin değişmesinde yeni katılacak karakterler de çok etkili olacak. Berk Oktay, Metin Altınışık ve Erdal Özyağcılar, 85. bölümden sonra yapımda fırtına gibi esmeye başlayacak. Yasak Elma dizisinin 84. bölümü ise bu akşam izleyicilerle buluşacak. Yıldız ve Şahika’ya gelinlik giydirip, herkesin içinde onları rezil eden Halit, Ender ile evlenerek ters köşe yapmıştı.

Yasak Elma’da aynı hakarete uğrayan Yıldız ve Şahika, kırık kalpler olarak intikam peşinde. Peki neler olacak? İşte 84.bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Halit ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratırken, Yıldız evi terk ederek Asuman’la birlikte geçici olarak bir yakınlarının evine taşınırlar.

Halit, oğlunun velayetini almaya kararlıdır. Şahika, Halit’ten yediği darbe sonrası kendini toparlamaya çalışıyordur. Ender ise yeniden Ender Argun olmanın keyfini sürer. Yıldız çaresiz kaldığını düşündüğü anda hiç ummadığı bir kişi tarafından ona uzatılan yardım elini geri çevirmeyecektir.