Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ‘olmaz’ diye bir şey yok! Caner ve Zehra son absürt örnek oldu!

Yasak Elma dizisinde ‘olmaz’ diye bir şey yok! Caner ve Zehra son absürt örnek oldu!

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin dün akşam yayınlanan 42. bölümünde yine izleyenleri şaşırtacak bir gelişme yaşandı.

Dizide müzmin bekar olarak öne çıkan Caner, sonunda birini buldu! Bir anda gelişen Zehra ve Caner arkadaşlığı, diziyi izleyenlerin bir kısmının tepkisini çekerken, bazı izleyiciler de “Tam buldular birbirlerini, çok yakıştılar” yorumlarını yapmaktalar.

Televizyongazetesi- Detay – Zehra’nın iki evliliğini de yürütememesi, aşktan yana hep hüsran yaşamasından sonra Caner ile beklenmedik bir ilişkiye başlaması dizinin sürpriz gelişmelerindendi.

Caner de çevresindeki herkesin mutluluğuna, birlikteliklerine gıptayla bakarken kendisini Zehra ile aynı yatakta buldu!

İçkili bir gecenin ardından yaşananlar karşısında Zehra, duruma ‘öylesine bir şeydi’ gözüyle bakarken, Caner de durumu kurtarmak için Zehra’yı onayladı.

Yasak Elma dizisinde 'olmaz' diye bir şey yok! Caner ve Zehra son absürt örnek oldu! 7

İkilinin bu sahnedeki güldüren diyaloğundan sonra arkadaş kalmaya karar vermeleri dikkat çekti.

Ancak her ikisi de için için ‘olabilir mi?’ diye düşünmeye başladılar. Kahve içmek için buluştuklarında ne yapacaklarını bilemedikleri şaşkın halleri de yine güldüren sahnelerdendi.

Caner ve Zehra, Ender’in ve diğerlerinin ilişkilerini öğrenmeleri halinde yaşanacakları hesap ediyor bu yüzden uzak durmaya çalışıyorlardı.

Sinemaya gitmeye karar verdiklerinde ise Lila ve Emir’le karşılaşmaları yine dizinin komik anlarındandı. Birbirlerinden habersizmiş gibi davranın Zehra ve Caner, ilişkilerini bir süre daha gizli yaşayacak anlaşılan!

Bu birlikteliğe dizinin izleyicilerinden gelen yorumlardan bazılarında “Çok saçma, kimse kalmadı ilişki yaşayacak, bunlara sıra geldi” şeklinde mesajlar dikkat çekerken, başka bir açıdan bakan izleyiciler de kendi içlerinde komik halleriyle dikkat çeken bu iki karakteri birbirlerine çok yakıştırdılar.

İşte Caner ve Zehra’nın kaçamak gecesinin sabahında Emir’in kapıya dayandığı ve ikilinin şaşkın hallerinin yer aldığı o sahne: