Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyiciyle fena gırgır geçtiler!

Yasak Elma dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyiciyle fena gırgır geçtiler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezona hızlı giriş yapan Yasak Elma dizisinin 22. bölümünde Zeynep ve Alihan’ın barda aralarında geçen konuşma, izleyenleri çok güldürdü!

Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın oynadıkları Zeynep ve Alihan arasındaki boy farkı, uzun süredir gündemdeydi.

Dizi başladığından beri sosyal medyada pek çok kez konuşulan, kimi zaman eleştirilen iki oyuncu arasındaki boy farkı, bu kez dizinin bir sahnesine de konu oldu.

Geçtiğimiz sezon birlikte yan yana sahnelerinde boy farkları ortaya çıkan iki oyuncunun durumu, hem ti’ye alınmış hem de eleştirel yorumlara neden olmuştu.

Sevda Erginci ve Onur Tuna, bu duruma sette çok güldüklerini ve kendileri için önemli bir ayrıntı olmadığını belirtmişlerdi.

Hatta Onur Tuna, kendi sosyal medya hesabına da gelen boy meselesiyle ilgili yorumlar karşısında daha fazla kayıtsız kalamayarak “Sevda kısa değil, ben uzunum” diyerek tartışmalara yanıt da vermişti.

Yasak Elma dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyiciyle fena gırgır geçtiler! 7

Ancak dizinin son bölümünde gelen yanıt, herkesin artık bu boy meselesini unutması ve Alihan ile Zeynep’in aşkına odaklanmasını sağlamak için güzel bir yol olmuş gibi duruyor.

Sevda Erginci’nin oynadığı Zeynep’in, barda sarhoş olup Alihan’la yaptığı konuşma, ekran başındaki izleyici hayli güldürdü.

Zeynep, tıpkı izleyiciler gibi, Alihan’ın boyunun uzun olmasından şikayet edip, bir de ilginç açıklamasıyla diziyi izleyenlere de esprili bir yanıt vermiş oldu.

Sahnede, Alihan’a “Tipim değilsin” dedikten sonra gerekçelerini sıralıyor ve “Bir kere çok uzunsun. Ne demek bu biliyor musun? Ben senden daha akıllıyım demek. Sen şimdi çok uzunsun ya, kalbin de kan pompalıyor ya, kalbinden beynine kan gitmesi uzun sürüyor” sözleriyle hem Alihan’ı hem de ekran başındakileri kahkahalara boğdu.

İşte uzun süredir tartışılan boy meselesine, Zeynep gözüyle diziden verilen esprili yanıt: