Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde senaryo değiştirten hatalı karar!

Yasak Elma dizisinde senaryo değiştirten hatalı karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi beşinci sezonu ile Fox TV ekranında yoluna devam ediyor. Son bölümüyle reytinglerde iyi bir çıkış yakalayan dizi eski günlerine dönmeye başladı.. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonu yeni hikaye ile geldi.

Çağatay’ın Yıldız’ı aldatması ve bunun da ortaya çıkması hikayede heyecanı artırdı… Dizinin yeni kadın başrollerinden Biran Damla Yılmaz, Kumru karakteri ile yasak aşkın tarafı oldu… Çağatay ve Kumru’nun yasak aşkının Yıldız tarafından öğrenilmesi ise izleyicilerin heyecanını artırdı.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde senaryoda önemli bir değişiklik olacağı ortaya çıktı. Canan karakteri ile hikayeye dahil olan Yasmin Erbil herkes tarafından şaşkınlık ile karşılanmıştı. Medyapım gibi etkili bir yapım firması henüz tecrübesi olmayan Yasmin Erbil’e çok önemli bir sorumluluk verdi.

Yasak Elma dizisinde senaryo değiştirten hatalı karar! 7

Ancak dizi setinde Yasmin Erbil’in performansının beğenilmediği ve 115. yeni bölüm için de sahne yazılmadığını gazeteci Birsen Altuntaş ortaya çıkardı. Yasmin Erbil’in dizide artık yer almayacağı da gelen bilgiler arasında.

Mehmet Ali Erbil’in kızı olan Yasmin Erbil’in oyunculuk macerası Yasak Elma’da kısa sürdü. Canan karakteri eğer hikayede devam etse Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan ile yakınlaşma yaşanacaktı. Tabii ki aradaki yaş farkı sosyal medyada büyük bir eleştiri konusu olarak mutlaka gündem olacaktı.

Yasmin Erbil’in artık Canan karakteri ile dizide yer almayacağı belirtiliyor. Tabii bir sürpriz yaşanır da devam ederse Doğan ile Canan yakınlaşması Yasak Elma’yı yine eleştiri ortamına taşıyacaktır.