Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde şoklar üstüste geliyor! Yıldız ve Zeynep kardeş değil mi?

Yasak Elma dizisinde şoklar üstüste geliyor! Yıldız ve Zeynep kardeş değil mi?

tarafından zk zk
Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın 35. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Zeynep’in alacağı karar, Alihan’ı küplere bindirecek!

Ender ile Alihan’ın fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra Yıldız, başta inanmadığı bu ilişkinin gerçek olabileceğini düşünmeye başladı. Kaygılarını Zeynep’e de anlatan Yıldız’ın bu tavrı ve Alihan’ın boşanmaması üzerine Zeynep, radikal bir karar aldı.

Yasak Elma dizisinde şoklar üstüste geliyor! Yıldız ve Zeynep kardeş değil mi? 7

Kendisine aşkı ilan eden Dündar ile evlenmeye karar veren Zeynep, Alihan’ı çok kızdırıyor.

Bu arada cezaevinden çıkan ve Zeynep ve Yıldız’ın annelerinin boğazına sarılan bir kişinin “Önce seni, sonra başka adamdan olan o kızını öldüreceğim” sözleri büyük dikkat çekti.

Zeynep ve Yıldız’ın babalarının başka kişiler olduğu izlenimini yaratan bu şok gelişmenin nerelere varacağını ise yeni bölümde göreceğiz…

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alihan’ın yaşadığı pişmanlık Zeynep’ten uzak durmasına yol açar. Ender’in tehdidine boyun eğmeyen Yıldız, kendi planına Dündar’ı da alet etmek zorunda kalır. Erim’in yeni arkadaşlığı başına beklemediği kadar büyük bir iş açacak ve Halit’in önemli bir karar vermesine yol açacaktır.