Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde tuhaf işler dönüyor! 20. bölümde bir gariplik var!

Yasak Elma dizisinde tuhaf işler dönüyor! 20. bölümde bir gariplik var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV’nin Yasak Elma dizisi, 29 Ekim Pazartesi akşamı 20. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadığı dizinin yeni tanıtımı yayınlandı.
Tanıtımı izleyenlerin kafasında pek çok soru işareti oluştu.

Kemal ve Yıldız’ın konuşmalarını evin hizmetçisi Aysel dinliyor. Ender’e Kemal’in işten ayrıldığını söylüyor.

Kemal’e karşı hisleri değişmeye başlayan Yıldız, zengin hayatını bırakıp gitmek istemiyor ve “Benim hayallerimle senin hayallerin çok farklı” diyor. Kemal, işten ayrılmadan önce Yıldız’a, “Peki zengin bir adam olsaydım, sana bütün bu imkanları sağlayabilseydim kararın değişir miydi o zaman” diye soruyor.

Bu sorunun yanıtını pazartesi akşamı alacağız ancak dizinin tanıtımını izleyenler, Kemal’in aslında zengin bir adam olduğu ve Yıldız’a bir oyun oynamak için bu işi kabul ettiğini düşünüyor.

Yasak Elma dizisinde tuhaf işler dönüyor! 20. bölümde bir gariplik var! 7

Kemal’in Yıldız’ı gitmeye ikna edeceği ve Ender ile bir plan kurup Halit’in de görmesini sağlayacağı tahminleri de yapılmakta.

Yıldız’ın Halit’le mutlu olmadığı, para için evlendiği ve aşkının peşinden gitmesini isteyen izleyenlere karşılık, “İyice saçmaladılar” diyen izleyici yorumları da mevcut.

ikilinin konuşmaları sırasında Aysel’in dinlediğini ve Ender’i telefonla aradığını da görünce olayın başka bir yere kaymaya başladığı da anlaşıldı.

Kemal’in durumu ise karışık! Gerçekten Yıldız’ı yeniden elde etmek mi istiyor, yoksa çok zengin bir adam oldu ve intikam peşinde mi, bu soru da merak konusu.

Tanıtımla birlikte kafalar iyice karışırken sosyal medyada da yorumlar tahminler bitmek bilmiyor ama bu işin içinde bir gariplik olduğunu da herkes düşünmeye devam ediyor.

İşte 20. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.