Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde yakında ‘ne Zeynep imiş ama’ diyebilirsiniz!

Yasak Elma dizisinde yakında ‘ne Zeynep imiş ama’ diyebilirsiniz!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizide entrika ve bol bol da yalan var. Yasak Elma dizisinde Yıldız ve Zeynep konusunda da kafaları karıştıran gelişmeler var. Yıldız ve Zeynep’in kardeş olmayabileceklerinin ortaya çıkması, izleyicilere yeni senaryolar yazdırıyor. Kimi dizi hayranları ise Zeynep konusunda esprili yorumlarla dalgasını geçiyor. Peki Sevda Erginci’nin canlandırdığı Zeynep neden bu kadar öne çıktı? Detaylar haberimizin devamında…

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci gibi oyuncuların yer aldığı ve entrikaları hiç tükenmeyen dizisi ‘Yasak Elma’da şu günlerde izleyicilerin merak ettiği yeni bir detay ortaya çıktı.

Yıldız ve Zeynep’in annesi olan Asuman’ın kocası Mustafa, cezaevinden çıktı ve soluğu Asuman’ın yanında aldı.

Burada Asuman’a Yıldız’ın kendi kızı olduğunu ama Zeynep’in babasının kendisi olmadığını söyledi.

Bu replikler de, dizide yeni bir heyecan dalgası yarattı. Senaryoda yeni açılan bu hikaye ile entrika, gizli işler, oyunlar ve aldatmanın eksik olmadığı dizideki karmaşık ilişkiler yumağına bir yenisi eklenmiş oldu.

Bazı izleyiciler ise, Zeynep ve Yıldız’ın birbirine bu kadar zıt karakterde olmasından dolayı bu durumun çok şaşıracak bir şey olmadığını savunuyor.

Tabi izleyicilerin şimdi en merak ettiği nokta ise; Zeynep’in gerçek babasının kim olduğu…

Asuman’ın “Sen yanlış anladın. Ben seni aldatmadım” repliğinden dolayı “Zeynep acaba evlatlık mı? Annesi de Asuman değil mi?” tahminleri yapılsa da izleyiciler her karakterin hikayesi birbirine dolanan dizideki bu konuya esprili bir şekilde yaklaşıyor.

Sosyal medyada daha çok “Zeynep’in babası kesin Halit çıkar” ya da “Zeynep ve Dündar kardeştir” şeklindeki yorumlarla dizideki bu yeni konuyu ti’ye alıyorlar.