Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde yeni bölüm öncesi önemli karar!

Yasak Elma dizisinde yeni bölüm öncesi önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı arası veren Yasak Elma dizi ekibinin yeni bölümü 10 Ocak’a yetiştirme telaşı sona erdi. Çünkü Fox TV, Ocak ayının ilk iki haftasında hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldı.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisi de 127. yeni bölüm için sete çıkma planını değiştirdi. Dizinin ekibinin 2 gün daha geç sete çıkacağı ortaya çıktı..

Yasak Elma dizisi hayranları 127. yeni bölümü 17 Ocak Pazartesi akşamı ekranda bulabilecek. Ekibin dizinin yeni bölümünü yetiştirme telaşı da alınan karar ile rahatlamayı beraberinde getirdi.

Koronavirüs sorunlarını Yasak Elma dizisi de yaşadı ve yoğun çalışma ortamında virüsün yayılmaması için her türlü tedbir alınıyor. Dizi ekibi daha önce de koronavirüs nedeniyle sorunlar yaşamıştı.

İlk 4 sezonda çok başarılı bir çıkış yapan Yasak Elma, aynı başarısını beşinci sezona da taşıyınca, bu sefer altıncı sezonun da yapılması yönünde karar alınmıştı. Dizinin yapımcısı olan Faruk Aksoy’un hedefini kendi kariyer rekorunu kırarak 200. bölüme ulaşmak olarak belirlediği gelen bilgiler arasında.