Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde Yıldız ile Ender yine bir karakteri fena harcayacak!

Yasak Elma dizisinde Yıldız ile Ender yine bir karakteri fena harcayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Yasak Elma dizisinin başarılı hikayesi ve oyunculuk performansları iyi reytingler getirmeye devam ediyor. Dizinin hayranları da her pazartesi akşamı ekrana geçerek heyecanla takip etmeyi sürdürüyor.

Beşinci sezonda bile hayranlarını bu kadar etkileyen bir dizi olarak Yasak Elma için altıncı sezon çalışmalarına başlanması da projenin başarısını gösteren bir başka detay oldu. Dizinin 129. yeni bölümü ise 31 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümde izleyicileri çok şaşırtacak olaylar yaşanacak.

Çağatay ile Kumru arasında büyük bir kavga çıkıyor. Bu sırada Doğan ile Yıldız evleniyor ve bu güç birliği tüm denklemi değiştirecek. Dizide Yıldız’ın ağırlığı artarken, Ender’in buna vereceği yanıt da herkesi şaşırtacak.

Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender’in güçleri birleştirmek için Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay’a yapacağı teklif herkesi şaşırtacak. Ender, Çağatay’a evlenerek güç birliği yapmayı teklif ediyor.

Yasak Elma dizisinde Yıldız ile Ender yine bir karakteri fena harcayacak! 7

Doğan ve Yıldız evliliğinden sonra şimdi de Ender ile Çağatay evliliği ile karşılaşırsanız şaşırmayın.

Peki Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterine ne olacak? Ender ve Yıldız’ın bu hamleleri, Kumru karakterinin harcanması anlamına da geliyor.

Kurmu mutlaka birşeyler yaparak kendisini öne çıkartacaktır ama hikayenin gidişatı Biran Damla Yılmaz’ın öneminin azalmasına doğru ilerleyebilir.

Yasak Elma dizisinde hikaye yine değişiyor ve yine Eda Ece ile Şevval Sam, hikayenin merkezinde yer almaya devam ediyor. İşte 31 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 129. bölümden 1. fragman: