Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde yine reytingi patlattılar, bomba ayrılıklar işe yaradı!

Yasak Elma dizisinde yine reytingi patlattılar, bomba ayrılıklar işe yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 3. sezonda müthiş bir sıçrama yapmış ve bunun altında Ender- Yıldız işbirliği ve Eda Ece’nin doğaçlama sahnelerdeki performansı önemli bir rol oynamıştı. Dizinin 4. sezonunda düşük başlayan reytingler, iyi bir müdahale ile yeniden patlama yaptı…

Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın canlandırdığı 3 kadın karakterinin hikayenin merkezinde yer aldığı dizide, erkek karakterler ise adeta yan rol kıvamına dönüştü… Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakterinin ayrılacak olmasının ortaya çıkmasının ardından, Gökhan Alkan’a da veda etmeye hazırlanan Yasak Elma hayranları, dün akşam ekran başındaydı.

Halit’i ölüme yürüyüşünün öncesinde neler yaşandığı çok merak edildi. Bu durum da reytinglerde büyük bir sıçramaya neden oldu. Yasak Elma dizisi dün akşam hem Uyanış Büyük Selçuklu hem de Çukur’u geçerek total grubunda birincilik elde etti. Daha önce AB ve ABC1 gruplarında bunu başaran dizi, totalde böyle önemli bir çıkış ile herkesi şaşırttı.

5’li reytinglerle başlayan 4. sezon performansını 7’li reytinglere yükselterek önemli bir çıkış yapan Yasak Elma, tüm kategorilerde izleyicilerini artırmayı başardı. Yasak Elma’nın dün akşam yayınlanan 84. bölümü AB ve ABC1 gruplarında ise 4. sırada yer aldı. İşte dün akşam yayınlanan en başarılı 10 program listesi:

Yasak Elma dizisinde yine reytingi patlattılar, bomba ayrılıklar işe yaradı! 8

Dizinin hikayesine yönelik yapılan dokunuşların çok başarılı olduğu da bu haftaki reytinglerle kanıtlanmış oldu.

Dizide büyük değişim dalgası başlatmanın ne kadar akıllı bir yöntem olduğu zaten son 2 sezondur sergilenen değişim ile kendisini gösteriyor. 4. sezonda da bu değişimin çok güçlü olacağını öngörüyoruz.

Yasak Elma dizisinde yine reytingi patlattılar, bomba ayrılıklar işe yaradı! 9

16 Kasım Pazartesi akşamı 85. yeni bölümde Halit’in nasıl öleceği de fragman ile ortaya çıktı. Bu ayrılığın da sayesinde dizinin yine patlama yapması bekleniyor…

Yasak Elma’ya yeni oyuncular da katılıyor ve farklı karakterler ile farklı bir yol almasını bekliyoruz.