Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ‘yok artık bu da olmaz’ demeyin, oldu bile!

Yasak Elma dizisinde ‘yok artık bu da olmaz’ demeyin, oldu bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları o kadar başarılı bir performans ortaya koyuyor ki, ne Fox TV vazgeçebiliyor ne Medyapım ne de dizinin ekibi böyle iyi giden bir projeyi harcamak istemiyor…

Yasak Elma beşinci sezonda da yine çok başarılı bir iş ortaya çıkarttı. Dizi aslında dram yapımı olarak başlayan ama daha sonrasında absürt komediye doğru dönüş yapan bir proje. İkinci sezondan sonra çok önemli isimlerin ayrılmasına rağmen senaristlerin marifeti ile hikaye bir anda şekil değiştirmeye başladı.

Kendisi ile dalga geçen bir yapım olarak her sezon başında hem hikaye revize ediliyor hem de yeni oyuncularla ekibin bir bölümü değiştirilerek ilerleniyor… Dizinin ana omurgasında ilk 4 sezonda Şahika, Yıldız ve Ender karakterleri vardı. Ancak Nesrin Cavadzade ile ilgili çıkan setteki sorun Şahika karakterinin vedası ile sonuçlandı. Ancak bu durum bile Yasak Elma dizisine pek zarar veremedi.

Eda Ece ve Şevval Sam adeta hikayeyi sırtlıyor ve onların başrolde kalmaları, dizinin de devamı için olmazsa olmaz bir pozisyon. Berk Oktay son iki sezondur diziye çok büyük katkılar yaparken, Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen’in de iyi bir iş çıkardığını görebilirsiniz.

Yasak Elma dizisinde 'yok artık bu da olmaz' demeyin, oldu bile! 7

Yasak Elma dizisi ‘bu kadar da olmaz’ denilen ne varsa olabilen bir dizi. İşte bu noktada da hayata yönelik yapılan eleştirel bakışın izleyicide güçlü bir karşılığının olduğunu anlayabilirsiniz.

Yasak Elma, gerçek hayatta belki de daha abartılı olaylar yaşanıyor olsa bile, birçok noktada kendisi ile dalga geçen absürt bir hikaye… Tabii ki birçok izleyici Yasak Elma’daki entrikaların çok daha büyüğünün gerçek hayatta yaşandığının farkında.

İşte Yasak Elma izleyenleri ‘bu kadar da olmaz artık’ demiyor. Çünkü hem dizide hem de hayatta olmaz denilebilecek ne varsa olabiliyor. Yasak Elma’nın izleyicileri bu noktada çok iyi yakaladığını ve hikaye düzeni devam ederse altıncı sezonun dışında daha da fazla istenirse sürdürülebileceğini söylemek lazım.