Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden ayrılacak olan oyuncu belli oldu!

Yasak Elma dizisinden ayrılacak olan oyuncu belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi beşinci sezonu ile Fox TV’de pazartesi akşamları ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizinin bu kadar çok izleyiciyi hala kendisine bağlayabilmesinin en önemli nedenlerinin başında hikayenin sürekli yenilenmesi geliyor.

Bu durum da birçok ismin hikayeden zaman içinde ayrılmasına ve yeni isimlerin de dahil olmasına neden oldu. Beşinci sezon başında Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen başrole katılarak dizinin hikayesindeki yeni ağırlık merkezi oldu…

Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’ın da başroldeki etkili performansları ile Yasak Elma büyük değişim geçirmesine rağmen beşinci sezonda da iyi reytingler elde edebiliyor.

Üç Kuruş dizisinde Bahar karakteri olarak izlediğimiz Nesrin Cavadzade, ilk 4 sezonda Yasak Elma’nın Şahika’sı olarak büyük ilgi görmüştü. Şahika’nın ayrılmasının bile hikayeye çok fazla etkisinin olmaması senaristlerin her dönem hikayeyi izleyiciye sevdirmesinin bir nedeni olarak görülüyor.

Yasak Elma dizisinden ayrılacak olan oyuncu belli oldu! 7

Dizinin hikayesinden bir isim daha ayrılacak. Beşinci sezonda diziye dahil olan Nihan Aypolat, ekibe veda edecek. Arzu karakterini canlandıran oyuncunun diziden ayrılışının da hafızalara yer edinecek kadar beklenmedik bir olay sonucu gerçekleşmesi planlanıyor.

Yasak Elma’nın altıncı sezonda da yayınlanması beklentisi yüksek. Bu da gösteriyor ki, dizinin hikayesine yakında yeni karakterler ve yeni ünlü isimler katılabilir.