Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden bir oyuncu ayrılıyor!

Yasak Elma dizisinden bir oyuncu ayrılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, ekranın sevilen yapımlarından. Absürt komedi türündeki dizide entrika hiç bitmezken, diziye heyecan katmak için pek çok yeni isim de katılıyor. Her sezon yepyeni isimlerle yoluna devam eden dizide sürpriz ayrılıklar da gündeme geliyor.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldıkları Yasak Elma dizisi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren bir yapım. Dizinin 6. sezonda da devam edeceği bir süre önce gündeme gelmişti.

Ancak sezon sonunda yine ilginç bir finalle izleyicinin merakta bırakılacağı, yeni sezonda da bazı isimlerin diziye veda edeceği tahmin edilebiliyor. Fakat sezon sonuna gelmeden bir oyuncunun Yasak Elma’dan ayrılacağı haberi de Berk Oktay’ın söylemi ile ortaya çıktı.

Dizide Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay, geçtiğimiz günlerde nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy ile meslektaşı Serkan Altunorak’ın rol aldığı Dalgakıran isimli bir tiyatro oyununu izledi.

Setten gelen oyuncu, yoğun ama keyifli bir çalışma ortamında olduklarını ifade ederken bir de ayrılık haberi verdi! Yasak Elma’da oynadığı Çağatay’ın yakın arkadaşı Ömer’e hayat veren Emre Dinler’in hikayeden ayrılacağı haberi de ilk kez ortaya çıktı böylece!

Yasak Elma dizisinden bir oyuncu ayrılıyor! 7

Oyuncu için düzenlenen veda töreninde yer alan Berk Oktay, “Emre Dinler benim kardeşim, onun vedası vardı. Çıktığı yol açık olsun” diye konuştu.

Emre Dinler, 2018 yılında Söz dizisinde rol almış ve Tahir karakteri ile dikkatleri çekmişti. Ardından Gülperi ve ve Sol Yanım dizilerinde oynayan Emre Dinler, Yasak Elma’ya 4. sezonda katılmıştı. Dinler’in Yasak Elma’dan nasıl ayrılacağını da ilerleyen günlerde göreceğiz…