Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden çıkartılması istenen bir karakter var!

Yasak Elma dizisinden çıkartılması istenen bir karakter var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 4 sezondur ekranda başarıyla yoluna devam ediyor. Entrikaların hiç bitmediği diziyi bir dram hikayesi değil de absürt komedi olarak görüp de izleyen birçok izleyici bulunuyor… Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cevadzade üçlüsü başarılı performansları ile de dizinin ayakta kalmasını sağlayan isimler konumunda.

Yasak Elma’nın 4. sezonuna birçok yeni isim katılmıştı. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’ın gelişi hikayede önemli değişimler yaratmıştı. Sonrasında ise Cansu karakteri ile Nilperi Şahinkaya da Yasak Elma’nın kadrosunda yerini aldı.

Cansu, ilginç bir karakter. Şahika ile iş tuttu ama Çağatay’ı elde etmek için bin bir türlü numara çevirdi. Çağatay ile Cansu’nun yatak sahnesinin RTÜk’ten ceza aldığını da bu noktada yeniden hatırlatalım. Yasak Elma’nın 102. bölümünde yine bir yatak sahnesi var.

Ancak bu sefer ekip tedbirli davranmış. Yatakta sadece Cansu var ve gecelik giymiş… Yani RTÜK artık bu sahneye de ceza verir mi bilinmez…

Ancak asıl olay Yıldız’ın aniden eve gelmesi… Çağatay kapıda, Cansu yatakta… Dizide elbette ki senaristler ters köşe bir sahne yazacaktır. Ama izleyiciler artık Cansu karakterinden fazlası ile sıkıldı.

Yasak Elma dizisinden çıkartılması istenen bir karakter var! 10

Zaten 102. bölümde her yerden kovulan ve etrafa tehditler savuran bir Cansu göreceksiniz. Sosyal medyada yorum yapan dizi hayranları, “Yeter artık Cansu gitsin” diyerek mesaj yarışı başlattı.

Birçok dizi hayranı Yıldız karakterinin mutsuzluğuna neden olan Cansu’yu hikayede istemediklerini belirten yorumlar yapıyor. Hatta Cansu karakterini Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla ile aynı kefeye koyan birçok hayran var.

Yasak Elma dizisinden çıkartılması istenen bir karakter var! 11

“Yıldız, Leyla’nın yeni versiyonu Cansu’nun saçlarını yolsun” diye mesaj bırakan dizi hayranları artık bu karakterin hikayeden çıkartılmasını istediklerini ifade ediyor.

Yasak Elma dizisinden çıkartılması istenen bir karakter var! 12 Yasak Elma dizisinden çıkartılması istenen bir karakter var! 13