Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden flaş görüntü! Talat Bulut ve Eda Ece’den romantik sahne!

Yasak Elma dizisinden flaş görüntü! Talat Bulut ve Eda Ece’den romantik sahne!

tarafından zk zk
Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin setinde gergin günler yaşandığı gündeme gelmişti. Son gelen fotoğrafta Talat Bulut ve Eda Ece’nin oynadıkları Yıldız ve Halit karakterinin romantik sahneleri ortaya çıktı.

Geçen mayıs sonunda kostüm asistanı Ö.Ş. başrol oyuncusu Talat Bulut’un tacizine uğradığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, bu sırada dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt, başrol oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece ve Şafak Pekdemir bir bildiri yayınlayarak Talat Bulut’a karşı tavır almış, başrol oyuncularından Onur Tuna da setin kadınlarına destek vermişti.

Yapılan soruşturma kapsamında aralarında “Yasak Elma” dizisinin diğer kostüm görevlileri, makyözü ve set amirlerinin de olduğu toplam 12 kişinin ifadesine başvuran Cumhuriyet Başsavcısı, Talat Bulut’a yönelik suçlamayla ilgili takipsizlik kararı vermişti.

Yasak Elma dizisinden flaş görüntü! Talat Bulut ve Eda Ece'den romantik sahne! 7

Yaşanan bu gelişmenin üzerine yapımcı Fatih Aksoy’un da desteğiyle dizideki işine geri dönen Talat Bulut, geçen çarşamba günü sete çıktı. Herkes Talat Bulut’un ekiple nasıl çalışacağını, set ortamında gerginlik çıkıp çıkmayacağını merak ediyordu. Ancak tüm ekibin sette profesyonel bir şekilde işini yaptığı görüldü.

Hafta sonu ise “Yasak Elma”nın tekne sahneleri çekildi. Dizinin Halit Argun’u Talat Bulut ile genç eşi Yıldız Argun’a hayat veren Eda Ece romantik sahneler için kamera karşısına geçti ve senaryo gereği aşk tazeledi. (Medyatava/Birsen Altuntaş)