Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden Talat Bulut gönderilecek iddiası!

Yasak Elma dizisinden Talat Bulut gönderilecek iddiası!

tarafından ker_def
Fox TV’nin büyük tartışmalara sebep olan dizisi Yasak Elma, yeni sezonu öncesinde bir hayli çalkantılı günler geçiriyor.

Talat Bulut her ne kadar savcılımktan takipsizlik kararı aldı ve mahkeme de bunu onadıysa bile hem set ekibi hem de oyuncu kadrosunun huzursuzluğu bitmedi.

Set asistanı genç kızı taciz iddiası uzun süredir gündemden düşmeyen Bulut’un yerine yeni bir isim gelebileceği iddiasını Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ortaya attı.

Çekimlerin ertelendiği iddiasından sonra en yetkili kişiye konuyu sorduğunu yazan Koloğlu, yetkilinin şu sözlerini aktardı:

“Bayramdan önce üç gün çekip, sonra devam edecektik. Mekan sorunundan dolayı, önceki üç günü iptal ettik. Cumartesi çekimlere başladık.”

Bu 3 günlük çekimlerde Talat Bulut’un olup olmadığı ise bilinmiyor.

Ancak Koloğlu her durumda dizinin devam edeceğini yazdı ve önemli bir iddiasını da şu sözlerle kayda geçirdi:

“Yani ‘Yasak Elma’nın senaryosu aslında hayatın gerçeğinde. Şartlar nereye gider? Biraz su ılısın durumu mu olacak? Her hâlükârda dizinin devam edeceğini düşünüyorum. Bulut olmasa da… Dile getirilmese de, toplantılarda yeni ismin bile hazır olduğu kanaatindeyim.”

Şimdi gözler yeniden Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy ve tabii ki de Talat Bulut’ta…

Yapımcı Fatih Aksoy, Bulut’un tazminat davası açarak ciddi bir talepte bulunabileceği ihtimaline karşın kadroda kalmasını istemişti.

Ancak set ekibi ve oyuncu kadrosunun tavrı da ortada.

Yasak Elma dizisinde neler olacağı artık daha da çok merak edilmeye başlanacak.

Yeni sezon çekimlerinde oyuncular arasında bir sorun yaşanıp yaşanmayacağına dikkat çekilecek.