Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine iki yeni oyuncu yeni entrikalar için katıldı!

Yasak Elma dizisine iki yeni oyuncu yeni entrikalar için katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin altıncı sezonu için planlamalar yapılırken, beşinci sezonun da iyi reytinglerle devam edebilmesi için senaristler üst üste adımlar atıyor.

2021-2022 sezonunun ilk yarısını çok iyi tamamlayan Yasak Elma dizisinde entrikalarla dolu bölümlere olan ilgi sürüyor. Milyonlarca hayranı bulunan dizinin hikayesine daha da ilginç hale getirecek yeni adımları önümüzdeki bölümlerde görmeye başlayacaksınız. Yasak Elma dizisine beşinci sezonun başında Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen katıldı. Kumru ve Doğan karakterleri ile yer alan iki ünlü isim de etkili performanslar ortaya koyuyor.

Dizideki entrikaları artıran bu iki karakterin yanı sıra, hikayeyi daha ilginç hale getirmek için Ece İrtem ile Ceyhun Mengiroğlu’nun da ekibe katıldığı ortaya çıktı. Entrikaları artırmak ve izleyicileri ekran başında tutmak amacıyla senaristler yoğun bir çaba sergiliyor.

Sürekli değişen oyuncu kadrosu ile Yasak Elma dizisi sirkülasyonu yüksek bir yapım olarak biliniyor. Dizinin başından bu yana hikayenin ana merkezinde yer alan Eda Ece ve Şevval Sam ikilisi ise adeta diziyi sırtlayan isimler konumunda.

Yıldız ile Ender’in etrafında ise birbirinden ilginç karakterler ile oluşturulan entrika düzeni Yasak Elma’nın beşinci sezonda da çok iyi reytingler elde etmesini sağladı.

Yasak Elma dizisine iki yeni oyuncu yeni entrikalar için katıldı! 8

Kumru karakterini güçlendirmek için arkadaşı Meriç rolünde Ece İrtem’in diziye katılması önemli bir adım oldu.

Bir başka yeni adım ise diziden ayrılan Sami Önder’in oğlu Ekin rolünde Ceyhun Mengiroğlu’na fırsat tanınması oldu.

Yasak Elma dizisine iki yeni oyuncu yeni entrikalar için katıldı! 9

Hem Meriç hem de Ekin karakterleri hikayedeki yeni entrikacı karakterler olarak öne çıkacak.

İki genç ve başarılı oyuncu da Yasak Elma dizisi sayesinde geniş bir izleyici kitlesinin önüne çıkacak ve popülerliklerinin de artacağını söylemek yanlış olmayacaktır.