Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine Zeynep ve Dündar tepkisi!

Yasak Elma dizisine Zeynep ve Dündar tepkisi!

tarafından zk zk

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisine izleyiciden eleştiri var!

Entrikalarıyla Aşk-ı Memnu dizisini geride bırakan hatta sosyal medyada izleyicilerin ‘Aşk-ı Elma’ diye dalga geçtiği Yasak Elma dizisinde geçen hafta Dündar karakteri ile ilgili izleyicinin kafası karıştı.

Zeynep’in Alihan’dan ayrıldığı dönemde karşısına çıkan Dündar maço ve kaba bir karakter olsa da, Zeynep’e olan sevgisi ve sahip çıkmasıyla izleyiciye kendisini sevdirmişti.

Ancak, geçen hafta Zeynep’in Hakan ile buluşmasını farklı yorumlayan ve hatta bunu Alihan ile paylaşan Dündar izleyicinin gözünden düşmedi değil. Zeynep’in, Dündar’ın kendisinden şüphe eden bu teorisini öğrenince ondan ayrılacağını düşünen izleyenlerin fikri, Zeynep ve Alihan’ın yeniden bir araya gelmesi için bu hamlenin yapıldığı yönünde.

Yasak Elma dizisine Zeynep ve Dündar tepkisi! 8

Dündar’ın kıskanç, takıntılı, paranoyak olarak gösterilip Zeynep’in ondan soğuyacağını ve tekrar Alihan ile yakınlaşacağını düşünen izleyenler Dündar’ın bu şekilde harcanmasına da tepki gösteriyor.

Alihan’ın Zeynep’in kalbini defalarca kırdığını ve Ender ile evlenerek çok büyük bir hata yaptığını savunan izleyenler, dizide sevilen çifti illa bir araya getireceğiz mantığıyla Dündar’ın harcanmasını istemiyor. Zeynep’in artık Alihan’a dönmemesini, Dündar’ı sevip onunla mutlu olmasını istiyor.

Hatta, Zeynep’in Alihan’ı unutmak için Dündar ile nişanlanmasını ve Alihan’ın katıldığı bir aile toplantısında yüzük takarak ondan intikam almasını da Zeynep’e yakıştırmıyor.  Çünkü, bu şekilde Zeynep, Dündar’ı kullanmış oluyor.

Yasak Elma dizisine Zeynep ve Dündar tepkisi! 9

Bakalım, bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan dizide Alihan- Zeynep- Dündar üçgeninde neler yaşanacak? Dündar’ın bir şekilde aradan çekilecek gibi göründüğü dizide Zeynep ve Alihan yeniden bir araya gelirse bu sefer ilişkilerini entrikalardan koruyabilecekler mi?