Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda yer almayacak bir ünlü daha belli oldu!

Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda yer almayacak bir ünlü daha belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım imzasını taşıyan Yasak Elma dizisi çok başarılı bir dördüncü sezon geçiriyor. Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi çok etkili hikayesi ve oyunculuk performansları ile başarıdan başarıya koşuyor.

Beşinci sezonu izleyicilerin yoğun talebi nedeniyle çektiklerini açıklayan Şevval Sam ve Eda Ece, altıncı sezonda da hikayenin belkemiği olacaktır. Eda Ece’nin dizide devam edeceği net ve geçtiğimiz gün altıncı sezon olacağını doğrulayan Şevval Sam’ın da hikayede rolünü sürdürmesi bekleniyor.

Berk Oktay; Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın da dizide yer almaları yönünde bir beklenti var ama, bir sürpriz yaşanırsa da şaşırmamak lazım. Çünkü, Yasak Elma dizisi oyuncu sirkülasyonu ve hikayenin sürekli yenilenmesi ile bu noktaya geldi. Altıncı sezonda çok farklı bir hikaye izleyicilerin karşısına çıkacaktır ve bazı oyuncuların ayrılması kimseyi şaşırtmamalı.

Henüz yeni sezon planlaması devam eden Yasak Elma dizisinde önümüzdeki dönemde yer almayacak isimlerden birisi de belli oldu. Dizide Doğan karakterinin yardımcısı olan Çetin, hikayeden çıkıyor. Sezon başında sağlık sorunları nedeniyle bir süre dizide yer alamayan ama sonra yeniden kaldığı yerden devam eden Erdal Bilingen, altın sezonda hikayede yer almayacak isimler arasına katıldı.

Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda yer almayacak bir ünlü daha belli oldu! 7

Fox TV’nin yayındaki en sağlam reyting getiren işi olan Yasak Elma dizisinde Çetin karakterinin vedasının nasıl olacağı merakla beklenirken, Doğan’ın etkisi altında yeni bir karakterin de hikayeye yakında katılması bekleniyor.

Yasak Elma, gelecek sezonda da yine pazartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlamayı sürdürecektir. Dizinin altıncı sezon ile birlikte 200 bölüme ulaşması mümkün olur ise, bu durum yapımcı Fatih Aksoy için bir kariyer rekoru olarak kayıtlara geçecek.