Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin bir özelliği var ki, diğer dizilerde yok!

Yasak Elma dizisinin bir özelliği var ki, diğer dizilerde yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi her bölümü ile izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Dizinin hikayesindeki dönüşümler aslında milyonlarca kişinin her hafta ekranda diziyi beklemesini sağlıyor. Tüm diziler arasında Yasak Elma’nın hikayesindeki değişimler ile izleyicisinin heyecanını en yüksek tutan yapım olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizide entrikalar hiç bitmiyor. Hikaye sürekli yenileniyor, absürt olaylar hiç azalmıyor… Dizide gerçek hayatta olması pek de beklenmeyen şeyler sürekli yaşanıyor. Ancak Şevval Sam’ın da bir röportajında söylediği gibi, çoğu zaman gerçek hayat diziden çok daha absürt olaylarla dolu…

Yasak Elma dizisinin hikayesini etkileyecek yeni gelişmeler olacağı ortaya çıktı. 123. bölümü yayınlanan dizinin 13 Aralık akşamı 124. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Dizi hayranlarını yine şaşırtacak bir gelişme yaşanacak.

Kurmu, Çağatay ve Yıldız üçgeninde ilginç gelişmeler olacak. Bu üçlü son dönemde dizinin sürükleyici karakterleri oldu. Üçünün arasındaki mücadele de izleyenleri keyiflendiriyor. Çağatay’ın çocuğun kendisine ait olduğunu öğrenmesi ile birlikte Yasak Elma dizisinde önemli gelişmeler yaşanacak.

Yasak Elma’nın 124. yeni bölümü çok heyecanlı geçecek ve izleyiciler de büyük bir keyif alacak.