Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin büyüsünü bozan gelişme! Yasak Elma 7. bölüm fragmanı izle!

Yasak Elma dizisinin büyüsünü bozan gelişme! Yasak Elma 7. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un yer aldığı Yasak Elma dizisinin 7. bölümü merakla bekleniyor.

30 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinin 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

ZEYNEP BÖYLE YAPMAYACAKTI!

İzleyici yorumlarına bakıldığı zaman Zeynep’in patronu Alihan’a hemen teslim olması nedeniyle aşkın büyüsünün bozulduğu eleştirisi göze çarpıyor.

Bir başka eleştirisi ise şöyle:

“Olmadı Zeynep, çabuk teslim oldun bence, büyüyü bozdular. 6. bölüm harikaydı ve bir birlikteliğe doğru gidiş vardı. Ancak senaristler kusura bakmayın, beklentim çok daha fazlaydı. Niye dizilerde hep kadın kendini anlatmak zorunda, anlamıyorum.”

Alihan ile Zeynep’i çok sevimli bulan bazı izleyiciler ise aşka destek çıktı. “Adam gerçekten sevdi. Zeynep de duygularına kapılıp gitti. Aşk kazandı. Bu büyü bozulmaz inşallah” diyerek hızlı başlayan aşka destek olan izleyiciler bulunmakta.

Yasak Elma dizisinin büyüsünü bozan gelişme! Yasak Elma 7. bölüm fragmanı izle! 7

BOY FARKI TARTIŞILIYOR

Bir başka eleştiri ise iki ünlü arasındaki boy farkıydı.

Hatırlayacağınız gibi önceki hafta dizideki boy sorununa işaret etmiş ve Sevda Erginci ile Onur Tuna’nın arasındaki 30 santimlik boy farkının kötü bir görüntü oluşturduğunu yazmıştık.

Sevda Erginci 1.65 metre boyunda.
Onur Tuna ise 1.95 metre boyunda.

Aralarındaki boy sorunu çok bariz şekilde belli oluyor.

İşte Yasak Elma’nın 7. bölüm fragmanı:

6. ve SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ender Yıldız’ın Halit’in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız’ın gerçek yüzünü Halit’e göstermek için ant içer.

Yıldız masumiyetini kullanarak Halit’i kazanmaya uğraşırken, Halit’in peşinde sadece Ender’in olmadığını anlayacaktır.

YASAK ELMA DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Alihan ise kendi hazırladığı oyunda yenilmenin acısını Zeynep’e sürpriz yaparak çıkarır. Alihan’ın beklenmedik hareketi Zeynep’in duygularını kontrol etmesini çok zorlaştıracaktır…