Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin Ömer’i Emre Dinler’i yeni rolünde izleyenler şaşırmadan edemiyor!

Yasak Elma dizisinin Ömer’i Emre Dinler’i yeni rolünde izleyenler şaşırmadan edemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç yeteneklerden Emre Dinler, 2018 yılında Söz isimli asker dizisindeki Tahir karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu projeden 5 yıl sonra oyuncu yeniden bir asker dizisi olan Al Sancak ile TRT1 ekranlarında yeniden izleyicilerin karşısına çıktı.

Emre Dinler, aksiyonu bol olan ve çekim kalitesi ile de hayranlık uyandıran Al Sancak dizisinin kadrosunda Piyade Yüzbaşı Cengiz Uslu karakter ile yer alıyor. Türk askerinin kahramanlığını anlatan, Türkiye’nin düşmanları ile sahadaki mücadelesini resmeden bir dizi olarak Al Sancak, milli duyguları açığa çıkartan bir yapım oldu.

Geçtiğimiz hafta perşembe günü yayınlanan ilk bölümü ile çok iyi reytingler alan dizi büyük bir prodüksiyon ve 2023 yılının en başarılı yapımlarından birisi olması bekleniyor. Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide birbirinden zorlu sahnelerde yer alan genç oyuncular da büyük dikkat çekiyor.

İşte bu genç isimlerden birisi olan Emre Dinler, kahraman Türk askerini en iyi şekilde yansıtabilmek için büyük bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi. Oyuncu, “Aylardır çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Onların verdiği mücadeleleri en iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz” diyerek ana hedeflerinin Türk askerinin kahramanlığı üzerine kurgulandığını ifade etmiş oldu.

Yasak Elma dizisinin Ömer'i Emre Dinler'i yeni rolünde izleyenler şaşırmadan edemiyor! 8

Askerlik yapan Emre Dinler, dizi için daha önce hiç görmediği yoğun ve zorlayıcı bir eğitimden geçti. Oyuncu bu eğitimler için şöyle konuştu:

“Emekli SAT Komandosu Bülent Kuru bizi sıkı bir eğitime aldı. Ekiple beraber 3 aydır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Arkadaşlık, dostluk, birlikte hareket etmek ne demek öğreniyoruz. Her şeyimiz ortak. Bunun da ekrana yansıdığını düşünüyoruz. Yaptığımız işin zorluğunun farkındayız. Buna göre hareket ediyoruz.”

Etkileyici bir hikaye ve dikkat çekici bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan Al Sancak dizisinde zorlu görevlere çıkan askerlerin kahramanca mücadelesi, milyonlarca izleyiciyi de adeta büyüledi.

Yasak Elma dizisinin Ömer'i Emre Dinler'i yeni rolünde izleyenler şaşırmadan edemiyor! 9

Emre Dinler de kendi kariyeri adına çok önemli bir sürecin içinde bulunuyor. Söz isimli yine bir asker dizisi ile başladığı kariyer yolculuğunda; Gülperi, Sol Yanım, Yasak Elma gibi dikkat çeken yapımlarda rol alan oyuncu, belki de kariyerinin en sert rollerinden birisiyle yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.