Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım kopardı!

Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım kopardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bu hafta 130. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma, yine izleyenleri kahkahaya boğdu! Entrikası bitmeyen, olmazı olduran absürt komedi dizisi Yasak Elma, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi artık! 5 sezondur ekranda olan dizi, her bölümüyle de çok izleniyor ve sosyal medyanın da gözdesi!

Özellikle Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’ın lafları, sosyal medyada dolaşıp duruyor. Artık fenomen bir karakter haline gelen Yıldız’ın öyle videoları var ki binlerce kez izleniyor ve sözleri dillere pelesenk oluyor!

Aynı şekilde başarılı oyunculuğu ile Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender de fenomen bir karakter. Yıldız ve Ender arasında bir dost, bir düşman haller ise hiç beklenmeyen zamanlarda ortaya çıkıyor. Çıkarları kesişince dost olan ve başkalarının arkasından entrikalar çeviren ikili, kimi zaman da ters düşüyor!

Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım kopardı! 9

Bir süredir yanyana duran Yıldız ve Ender’in arasına Doğan girince, ikilinin çıkara dayalı dostlukları da bitti! Ender, için için hoşlandığı Doğan ile göstermelik de olsa bir evlilik yapan Yıldız’ı karşısına aldı! O da yeni bir hamle yaparak Çağatay’a evlenme teklif etti.

Dolayısıyla müttefiklik de bitti! Bu durum, Yasak Elma’nın sosyal medya hesabında da tiye alınan bir paylaşımla ortaya konuldu. Yıldız’ın whatsap’ta kurduğu ‘Unutmayın ki bize hiçbir şey olmaz!’ grubuna Emir Caner ve Ender katılıyor.

Ancak ortaklık bozulunca Ender ayrılıyor! Yıldız’ın bu duruma yaptığı “Ay Endo resmen grubu terketti!” sözü kahkaha attırırken, Ender’in “Endo katıldı, Endo ayrıldı” bildirimleri de yansımakta paylaşıma…

Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım kopardı! 10

İzleyicilerden de bu paylaşıma eğlenceli yorumlar gelmekte… İşte onlardan bir kaçı…

Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım kopardı! 11