Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun kurtarıcıları ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun kurtarıcıları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisini yeni sezonda bekleyen önemli sorunlar var… Özellikle Şahika karakterinin yerinin nasıl doldurulacağı meselesi merak ediliyor… Nesrin Cavadzade’nin ayrılığının ardından hikayede önemli bir boşluk oluştu.

Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir, Barış Kılıç gibi önemli yan karakterlerin de artık hikayede olmayacağı netleşti. Yasak Elma dizisinde yeni dönemin yeni isimleri olarak Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Yasmin Erbil öne çıkıyor… Yeni karakterler elbette ki diziye renk katacaktır. Ancak Yıldız ve Ender dışında hikayede kimin ön planda olacağı konusu da büyük önem taşıyor.

Diziye 4. sezonun başında Çağatay karakteri ile katılan Berk Oktay’ın bu noktada senaristler için bir kurtarıcı gibi görüldüğünü söyleyebiliriz.

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun kurtarıcıları ortaya çıktı! 8

Çağatay yeni sezonun öne çıkan karakteri olacak. Yıldız ile Çağatay’ın arasına Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı Kumru karakteri girecek.

Yıldız aldatılmanın verdiği hırsla hem Çağatay hem de Kumru’dan intikam almak isteyecektir. Kumru’nun babası Doğan karakterinde Murat Aygen’i izleyeceksiniz. Biran Damla Yılmaz, geçen sezon Baraj dizisinde çok iyi bir performans ortaya koymuştu. Yeni dönemde de yıldızının parlaması bekleniyor.

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun kurtarıcıları ortaya çıktı! 9

Doğan’ın şirketin başına geçmesi ve Ender’in de şirketi ele geçirme planlarının devreye girmesi ile birlikte hikayenin ana unsurları oluşturulacak. Yıldız karakteri de aldatılmanın verdiği hırsla acaba neler yapacak?

Yasak Elma dizisinin beşinci sezonunda ön planda yer alacak olan isim Berk Oktay ve ekibe yeni katılan Biran Damla Yılmaz gibi gözüküyor. Ayrıca Canan karakterinde Kumru’nun arkadaşı olarak Yasmin Erbil de ilk dizi performansına imzasını atacak.