Ana sayfa Kadın Haberleri Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece’nin büyük pişmanlığı

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece’nin büyük pişmanlığı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, 2,5 aylık karantina sürecinde dışarıya çıkmamaya, kendisini koruma altına almaya çaba harcamıştı. Ancak Haziran ayı ile başlayan normalleşme sürecinde, en hızlı normalleşen ünlülerden birisi olmuştu.

Otel tatiline çıkan oyuncu, koronavirüs vakalarının artışa geçmesi ile tedbiri biraz erken elden bıraktığını itiraf etti. Tedbiri erkenden bıraktığı için pişman olduğu gözlenen oyuncu, instagram hikaye bölümünden paylaştığı video ile herkesi uyardı.

Ünlü oyuncu, takipçilerine ve ailesine şu sözlerle seslendi: “Sanırım birazcık tedbiri erken elden bırakmışız. Vaka sayılarının artışı ile; ailem için de, kendim için de sizin için de tekrar hatırlatayım. Birazcık daha dikkat etmemiz gerekiyor. Daha bu şeyden tam kurtulamamış durumdayız. Onu fark ettik. Lütfen kendinize dikkat edin.”

Tatilinin iyi geçtiğini de belirten oyuncu, yazlık bir yerde olmanın kendisine iyi geldiğini anlattı. ” Yarı ıslak saçlarla, şortlarla gezmek çok güzel. Ülkemizin Ege kıyıları çok güzel” diye belirten Eda Ece, ayrıca sevgilisi Buğrahan Tuncer ile fotoğraf da paylaşarak aşklarını tazelediklerini gösterdi.

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece'nin büyük pişmanlığı 7