Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece’yi yıllar öyle çok değiştirmiş ki, kendisi de itiraf etti!

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece’yi yıllar öyle çok değiştirmiş ki, kendisi de itiraf etti!

tarafından ker_def

20 Haziran 1990 İstanbul doğumlu olan Eda Ece, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. 2002 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Günçiçek Seymen (Cimbom) karakteri ile dikkatleri bir anda üzerine çeken Ece, Beni Böyle Sev’de Zeyno, İlişki Durumu Karışık dizisinde ise Elif karakteriyle ekranda yer almıştı.

Bu sezon Fox TV ekranında büyük bir çıkışa imza atan Yasak Elma dizisinde Yıldız Yılmaz karakteri ile yeteneğini sergileyen oyuncu, ayrıca Görümce isimli filmle de beyaz perdede boy gösterdi.

Eda Ece, bir röportajda söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

‘Ünlü olmak için oyuncu olmadım, oyuncu olduğum için ünlü oldum’ açıklamasında bulunan oyuncu, bu işi göz önünde olmak için yapmadığının altını çizdi.

Tiyatro okuduğunun altını çizen Ece, “Tiyatroyu da ünlü olmak için yapmadım hiçbir zaman” dedi.

Hikayeleri çok sevdiğini ve sabaha kadar hikaye dinleyebilecek birisi olduğuna vurgu yapan Ece, şöyle konuştu:

“Başka insanların hikayeleri benim için çok ilgi çekici çünkü. Meslek olarak bunu canlandırmak da haliyle bana çok anlamlı geliyor.

Tiyatroda kalsam belki de ünlü olmazdım, televizyona bir iş yapınca ister istemez ünlü oluyorsun. Ünlü olmak aslında yaptığım işin yanında gelen bir durum yani ben ünlü olmak için oyuncu olmadım, oyuncu olduğum için ünlü oldum.”

YILLAR ONU ÇOK DEĞİŞTİRMİŞ!

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece'yi yıllar öyle çok değiştirmiş ki, kendisi de itiraf etti! 7

Eda Ece, ”28 gibi hissediyor musunuz?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

”İki ablam var benim, 8 ve 10 yaş büyük benden. Babam da ileri yaşta. Ailede aklı başında ve olgun bir enerji içinde büyüdüğüm için herhalde, bu durum beni hayata kafa olarak biraz önden başlattı. Aynı zamanda ilgi odağı olarak büyüdüm ve hiç öz güven problemi yaşamadım.”

YASAK ELMA DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eda Ece, yıllar içinde aslında ne kadar da çok değiştiğini itiraf eden şu sözleri de sarf etti:

“Aşırı dışa dönük bir çocuktum ben, şu anda bile öyle değilim. Sevdiğim insanlara çok sıcağım ama dışarıdan üçüncü bir kişi beni soğuk olarak tanımlar. Küçükken bu hiç böyle değildi. Yabancılara karşı da son derece dışa dönük ve hareketli bir çocuktum.”