Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma ekibi dizinin Ömer’i Emre Dinler’e böyle veda etti!..

Yasak Elma ekibi dizinin Ömer’i Emre Dinler’e böyle veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5. sezonuyla da pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam eden Yasak Elma dizisinde bir ayrılık daha yaşandı.

Geçtiğimiz sezon diziye ‘Ömer’ karakteriyle giren ve hikayedeki ömrünü tamamlayan Emre Dinler yurt dışına giderek diziden ayrıldı.  Yasak Elma ekibi bir yemek organizasyonunda bir araya gelerek oyuncu arkadaşlarına veda etti.

Emre Dinler geceden yaptığı paylaşımda, ‘Benim güzel ailem her şey için sonsuz teşekkürler’ yazdı. Yemeğe, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Melisa Doğu’nun da aralarında bulunduğu dizi oyuncuları ve set ekibi de katıldı.

Yasak Elma ekibi dizinin Ömer'i Emre Dinler'e böyle veda etti!.. 29

Entrikalarla dolu ve absürt komedi tadındaki hikayesiyle izleyiciyi sürekli şaşırtan Yasak Elma dizisinin bir önemli özelliği de  ilk sezonundan itibaren ‘Kimler geldi, kimler geçti’ dedirten bir kadro ile ekranlara damga vurması. Kadrosu sürekli yenilenen diziye en son veda eden isim Emre Dinler oldu.

Yasak Elma ekibi dizinin Ömer'i Emre Dinler'e böyle veda etti!.. 30

Dizide, Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı ‘Kumru’ karakteriyle aşk yaşayan ve bu nedenle Berk Oktay’ın canlandırdığı ‘Çağatay’ karakteriyle kanlı bıçaklı olan ‘Ömer’i canlandıran Emre Dinler, dizide olayların beklenmedik şekilde bir anda değişmesine neden olmuştu.

Yasak Elma ekibi dizinin Ömer'i Emre Dinler'e böyle veda etti!.. 31

Diziye sürekli olarak yeni isimler katıldıkça da hikaye bambaşka yerlere gidiyor ve heyecan hiç düşmüyor! Geçtiğimiz bölümlerde diziye ‘Ekin’ karakteriyle Ceyhun Mengiroğlu dahil olmuştu.

Emre Dinler’in vedasıyla birlikte diziye bir başka oyuncu dahil oldu. Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Kumru’nun annesi ‘Handan’ karakteriyle ekranlara gelecek.