Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma entrikanın dibine vurup, izleyiciyi hızla kendine çekiyor!

Yasak Elma entrikanın dibine vurup, izleyiciyi hızla kendine çekiyor!

tarafından zk zk

Fox TV’nin yeni dizisi Yasak Elma, ekrandaki entrika dizilerinin adeta önüne geçti. İçinde içinde mafya yok, silah yok ama hitap ettiği izleyici kadınlar oldu ve istediğini de yakalamış gibi görünüyor. Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, dizinin gittikçe daha da yükleneceği görüşünde.

İşte Oya Doğan’ın o yazısı:

YASAK ELMA DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

“Yasak Elma entrika boşluğunu doldurdu

Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın başrollerini paylaştığı Yasak Elma üç hafta önce tertemiz, entrika dolu, eğlenceli bir ilk bölümle karşımıza çıktığında reytinginin yükseleceğini yazmıştım. Hatta bu sezon Çukur ve Söz’ü devirmesinin zor olduğunu da eklemiştim. Yanılmadım. İkinci hafta reytingini yükselten Yasak Elma; üçüncü bölümüyle 6 reytingin üstüne çıkarak pazartesi akşamı Fox TV’yi uzun zamandır ulaşamadığı reytinglere kavuşturdu.

Yasak Elma entrikanın dibine vurup, izleyiciyi hızla kendine çekiyor! 7

Peki dizinin en büyük başarısı ne? Yasak Elma, kadınların izleyeceği bir dizi yapalım ama içine de silah, mafya koyalım ki erkekleri de ekrana çekelim gibi bir hesabın peşinden koşmuyor. Amacı net; kadınları ekrana çekmek. O nedenle ava giderken avlanan Ender’i, av olmuşken avcıya dönüşen Yıldız’ı, kral Halit’in oyun kurucusu oluşunu, Zeynep’in olduğu gibi duru oluşunu, Alihan’ın kendini buzlarla örüşünü keyifle izliyorsunuz. Entrika da cabası… Yükselmeye devam edecektir.”