Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma hem Çukur hem de Sefirin Kızı’nı yenmeyi başardı!

Yasak Elma hem Çukur hem de Sefirin Kızı’nı yenmeyi başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin 3. sezonuyla devam eden Yasak Elma dizisi vites yükseltmeye devam ediyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın kadrosunda yer aldığı dizinin 73. bölümünün reyting sonuçlarındaki durumu son derece iyi.

Dram dizisinden absürd komediye geçiş yaptığını artık herkesin kabul ettiği bir gerçeklikte ilerleyen Yasak Elma, her geçen hafta bir öncekinden daha çok ilgi görmeyi başararak ilerleyişini sürdürüyor.

16 Mart Pazartesi akşamının reyting sonuçları da bu durumu gözler önüne seriyor. Totalde hala Çukur en güçlü dizi ve ardından da Sefirin Kızı geliyor. Yasak Elma 3. sırada yer alıyor.

Yasak Elma hem Çukur hem de Sefirin Kızı'nı yenmeyi başardı! 9

Ancak AB ve ABC1 gruplarında durum tamamen değişti. Yasak Elma her iki grupta da sazı eline aldı. Fox Ana Haberin ardından her iki kategoride de Yasak Elma ikinci sırada ve günün en çok izlenen dizisi konumunda.

AB’de Sefirin Kızı üçüncü ve Çukur dördüncü durumda.

ABC1’de Çukur üçüncü ve Sefirin Kızı da dördüncü konumda bulunuyor.

Yasak Elma hem Çukur hem de Sefirin Kızı'nı yenmeyi başardı! 10

Bu arada TRT1’de başlayan Ya İstiklal Ya Ölüm isimli 6 bölümlük dizinin ilk bölümü tüm kategorilerinde ilk 10 arasına girmeyi başardı. Zalim İstanbul dizisinin hiçbir kategoride ilk 10 içinde olmaması da dikkat çekici.

İşte 16 Mart Pazartesi günü ilk 10 program listesi:

Yasak Elma hem Çukur hem de Sefirin Kızı'nı yenmeyi başardı! 11