Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma izleyicileri senariste sesleniyor; Sal şu Yıldız’ı artık!

Yasak Elma izleyicileri senariste sesleniyor; Sal şu Yıldız’ı artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde ne büyük bahtsızlık, Yıldız’a vurmak serbest! Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, yeni bölümüyle izleyicilerini çok şaşırtacak. Ender ve Şahika karakterlerinin işbirliği yaparak Yıldız’ı bir anda herkesin ortasında rezil etmeleri büyük şaşkınlık yarattı.

Ender, daha önce işbirliği yaptığı Yıldız’a fena bir tekme atarken, dizide dengeler de bir anda değişti. Çağatay’ın da ortaya çıkan ses kaydından sonra Yıldız ile arası bozulacak. Eda Ece’nin canlandırdığı karakterin geldiği durum ise izleyicileri adeta isyan ettirdi.

Yıldız’a gelen vuruyor, giden vuruyor. Dizide reyting ihtiyacı olunca hemen Yıldız karakterinin başına bir dert geliyor. Sosyal medyada bu durumu sorgulayan dizi hayranları, Yıldız’ın mutsuzluğu için senaristlerin ellerinden geleni yaptıklarını belirten ifadeler kullandılar.

Yıldız’ın hep para avcısı ve koca avcısı birisi olarak gösterilmesinden dert yanan dizinin takipçileri, “Senaristin Yıldız ile kişisel bir sorunu var herhalde” diye mesaj yollamaya başladı. Hep Yıldız üzerine senaryonun oynanmasına da dikkat çeken dizi hayranları, “Senariste sesleniyorum, sal şu Yıldız’ı artık” diye gönderme yaptı.

Senaristten artık Yıldız’ın yakasını bırakması konusunda birçok mesajı sosyal platformlardaki eleştiriler arasında bulabilirsiniz. Entrikanın bitmediği dizi zaten birçok sahnesi ile dramdan çıkıp absürt komedi yapımına doğru bir yönelim sergilemişti.

Diziyi izleyenler de bu tür sahnelere üzülmüyor, bunları gülerek izliyor. Zira, o kadar büyük absürtlükler var ki, Yasak Elma adeta kendi kendisini eleştiren bir yapım haline büründü. Zaten 3. ve 4. sezonlarda da kendi kendini eleştirme durumu ile ayakta kalabildi.

Senaryo ne kadar saçma olsa da olaylar ne kadar absürtleşse de izleyici bunları ciddiye almadığı için Yasak Elma hala güçlü bir seyirci grubunu ekrana çekmeyi başarıyor.

İşte 11 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 93. bölümden ilk fragman: