Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma ve Sen Çal Kapımı’na gelen cezalar, Kefaret’de korkudan öpüşmeyi bile yasak etti!

Yasak Elma ve Sen Çal Kapımı’na gelen cezalar, Kefaret’de korkudan öpüşmeyi bile yasak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kefaret dizisi 14. bölümü ile dün akşam ekranda yerini aldı. Dizinin güçlü hikayesinde Arzu karakteri öne çıkıyor. Yıllar önce kaçırılan Elif’e annelik yapan, Cansu olarak onu kızı yerine koyan Arzu, herkese de büyük oyun oynamıştı.

Şimdi Arzu karakteri en büyük oyununun kendisinden alınan Cansu’yu geri alabilmek için Ahmet üzerinden oynuyor. Mine Kılıç’ın canlandırdığı Arzu karakteri dizinin en esrarengiz isimlerinden birisi. Amacını elde etmek için yapamayacağı şey yok. Arzu’nun Ahmet ile yakınlaşması ve onu avucunun içine alması için kadınlığını kullanması yetti bile…

Zira Ahmet, kendi kızı Elif’i bile götürüp Arzu’ya kendi elleriyle verebilecek birisi… Arzu ile Ahmet’in ateşli aşk sahnesinde ise ateşli denilebilecek bir durum yok. Bunun sebebi ise elbette ki RTÜK… Radyo Televizyon Üst Kurulu, Yasak Elma’daki cinsellikten uzak yatak sahnesinden sonra, Sen Çal Kapımı dizisindeki jakuzi ve duş sahnesine ceza verdikten sonra Fox TV anlaşılan yapımcıları uyarmış.

Kefaret dizisinde Arzu ve Ahmet’in yakınlaşması ile ilgili sahnede öpüşme sahnesi bile yoktu. Yani öpüşmeye yeltenme ve aynı yatakta uzaktan birlikte yattıklarını gösteren kısacık anlar dışında izleyiciler hayal güçlerine kullanmaya teşvik edildi.

Ahmet ve Arzu aşkının hikayedeki işlenişi ve sonrasında yaşanacaklar çok merak ediliyor. Bu aşk sahnesinin ateşsiz olması izleyici için artık alışıldık durum, yeter ki dizi sebepsiz yere ceza almasın…

İşte Kefaret dizisinde ateşli diye sunulan ama bir öpüşmenin bile olmadığı ateşsiz sahne: